Hráčem 20. kola, Okresní přebor Kolín, se stává...

Datum kola: 07.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Kamil Hurtík

68%

Kdo zastaví hráče Nučic? Daří se jim na hřišti a extrémně se jim daří v anketě o hráče kola. Nejvíce hlasů v tomto kole získal jejich další hráč - Kamil Hurtík. Kamil byl už třikrát oceněn trenérem jako hráč utkání a tentokrát svoji nominaci proměnil ve výhru v celé anketě. Kamil společně s celým týmem odehrál kvalitní zápas proti Jestřabí Lhotě. Jen výborný výkon soupeřova gólmana Herese zabránil tomu, aby tento zápas dovedli k výhře. Ale Kamil držel obranu Nučic a ta dovolila sokovi skórovat jen jednou a po remíze musely rozhodovat penalty.

 

Rozhovor s Kamilem si můžete přečíst v pátek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Luděk Tlučhoř 16%
3. Petr Kesner 7%


0

Na druhé pozici se umístil Luděk Tlučhoř z Krakovan. Krakovany na jaře posílily a stoupají tabulkou vzhůru. Jejich hře velice pomáhají právě výkony Luďka. Tentokrát pomohl nejen výkonem, ale také dvěma brankami do sítě Plaňan.

 

Na třetí místo hlasy fanoušků tentokrát poslaly stopera Jestřabí Lhoty, Petra Kesnera. V souboji s Nučicemi dominovaly hlavně obrany obou týmů a Petr byl jedním z pilířů.

 

Děkujeme za vaše hlasy a sám jsem zvědav, kdo vyhraje příště... Mají ostatní týmy také takovou vnitřní soudržnost jako Nučice?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.