Hráčem 24. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 28.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Brabenec

43%

Obránce Okříšek uspěl již v létě, když se stal hned prvním Hráčem kola tohoto ročníku. Je vidět, že podává stabilní výkony po celý ročník a je zato po zásluze oceněn! Zajímavostí je, že v obou případech nejvíce soupeřil s hráčem Herálce..

Pro velký úspěch jsme se rozhodli vytvořit dotazník opět s vaší pomocí. Posílejte dotazy na Jaroslava Brabence do čtvrteční 17h na meil marek.pavlis@fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Boháč 32%
3. Lukáš Liška 6%


0

Po týdnu se vrátil do sestavy kola hráč Okříšek a hned to bylo na počtu hlasujících znát! Okříšky navázaly na vítěznou šňůru a nám nezbývá než konstatovat, že vítěz premiérového prvního letošního kola Jaroslav Brabenec si tři kola před koncem připsal druhé vítězství v ročníku a stal se Hráčem 24. kola! Obdržel 43% hlasů a ve velice zajímavém a dlouho vyrovnaném souboji porazil Milana Boháče z Herálce. Ten zaostal za vítězem o 11%. Jako již tradičně byla za vedoucí dvojicí větší mezera - třetí v pořadí meziříčský Lukáš Liška dostal 6% hlasů. Medailistům gratulujeme!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.