Hráčem Roční. kola, Okresní přebor Kolín, se stává...

Datum kola: 06.07.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Bečvařík

81%

S obrovským náskokem se stal hráčem okresního přeboru kolínska v ročníku 2015/16 defenzivní hráč Jevan, Jaroslav Bečvařík. Jarda získal přes 80% vašich hlasů. Jevany předváděly krásný a důrazný fotbal a Jarda patřil k pilířům zadních řad. Proto se právem stal králem ročníku.

 

Na rozhovor s Jardou se můžete těšit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Štěpán Růžička 7%
3. Martin Snížek 6%


0

Na druhém místě se usadila střelecká opora AFK Pečky, Štěpán Růžička. Štěpán nastřílel nejvíce branek v soutěži a na konci byl o jeden zásah lepší než českobrodský Tomáš Mašanský. I když o jeho kvalitách soupeři věděli, přesto se dokázal prosazovat.

 

Třetí nejvyšší počet hlasů obdržel hrající trenér Kouřimi, Martin Snížek. Martin už se snaží pouštět do hry mladší spoluhráče, ale jeho kvalita a zkušenosti jsou stále znát a proto byl platným hráčem svého týmu.

 

Gratuluji všem hráčům na stupních vítězů a i ostatním, kteří se neumístili. Přeji všem mnoho krásných fotbalových okamžiků v nové sezóně.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.