Hráčem 16. kola, Divize sk. A, se stává...

Datum kola: 02.04.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marian Geňo

46%

Marian Geňo je dlouholetou stálicí Karlových Varů, v jejímž útoku se pravidelně prosazuje. Útočník Slavie svádí v letošní sezóně souboj o nejlepšího střelce se svým spoluhráčem Martinem Psohlavcem. Marian Geňo je s šestnácti góly druhým nejlepším střelcem letošní sezóny a dvě branky ztrácí na vedoucího Martina Psohlavce. Pokud to takto bude pokračovat. Pokud to oběma hráčům bude takto šlapat i nadále, s největší pravděpodobností si budou moci nasadit mistrovskou korunu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Jacko-Lysák 34%
3. Dušan Künstner 13%


0

První jarní kolo je minulostí a jedenáct hráčů bylo nominováno v úterý krátce před polednem do Sestavy kola. Naší milou povinností je nyní vyhlásit nejlepšího hráče kola. Celkem se ankety zúčastnilo 122 hlasujících a Hráč kola získal téměř polovinu všech hlasů. Vítězem ankety Hráč kola se stal Marian Geňo, který o víkendu vstřelil dva góly a přispěl k vysoké výhře vedoucích Karlových Varů 7:0. Blahopřejeme vítězi, ale i hráčům, kteří se umístili na druhém a třetím místě.

 

Druhým nejlepším hráčem 16. kola Divize A se stal brankář Ondřej Jacko-Lysák, který v pozici náhradníka nerozchytaný přišel k pokutovým kopům a vychytal Mariánským Lázním vítězství na hřišti Doubravky. Ondřej Jacko-Lysák od Vás získal třetinu všech hlasů. Tři hvězdy uplynulého víkendu doplňuje Dušan Künstner, který v dresu domácí Doubravky odehrál velice slušný zápas a po bezbrankovém prvním poločasem gólem odšpuntoval gólové hody.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.