Hráčem 17. kola, Divize sk. A, se stává...

Datum kola: 11.04.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Matěj Kravar

44%

Matěj Kravar společně s Petrem Holubem vstřelil o víkendu v dresu Mariánských Lázní dva góly, když v prvním poločase nejprve společně obstarali rychlý obrat a po přestávce poté pečetili vítězství svého týmu v zápase bohatém na góly 6:3. Matěj Kravar získal 44% Vašich hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Bouchal 17%
3. Petr Haas 15%


0

Pětigolový střelec Martin Psohlavec nebo jeho spoluhráč Jan Kalina, který o víkendu předvedl parádní gesto fair-play, hráčem kola? Ne, ne. V hlasování, kterého se zúčastnila rovná stovka fotbalových příznivců zvítězil Matěj Kravar! Na druhém místě skončil Petr Bouchal těsně před třetím Petrem Haasem.

 

Martin Psohlavec v hlasování získal pouhých devět procent hlasů, navzdory tomu, že do sítě Přeštic vstřelil během 14 minut čistý hattrick a po přestávce přidal další dva góly. Celkem jich tedy vstřelil pět. Jeho spoluhráč Jan Kalina dopadl v hlasování ještě hůře, když obdržel dvě procenta hlasů, přestože od víkendu sportovně odvolal odpískanou penaltu na svou osobu.  Kompletní jedenáctka si ale zaslouží pochvalu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.