Hráčem 18. kola, Divize sk. A, se stává...

Datum kola: 22.03.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Haas

48%

Petr Haas je útočníkem Tatranu Sedlčany, který se narodil 10. ledna 1992 a jeho silnější nohou je pravačka. Hráč 18. kola Fortuna Divize A hledal vzor v takových hráčích jako je Cristiano Ronaldo nebo Romário, jehož si můžete pamatovat v působení v PSV Eindhoven nebo Barceloně. Pepek, jak se bývalému hráči juniorského týmu 1. FK Příbram, přezdívá, měl jako každý malý kluk rád večerníčky nebo pexeso. Petr Haas byl během posledních 2 zápasů mezi Hráči zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Bešta 23%
3. Martin Psohlavec 11%


0

Martin Psohlavec v dresu Slavie Praha o víkendu opět vstřelil gól, na hřišti Aritmy Praha rozhodl pokutové kopy a prodloužil svou gólovou sérii na tři zápasy. Kanonýr prvního celku Fortuna Divize A skončil v anketě Hráč kola na třetím místě, za druhým Jakubem Beštou, který o víkendu zařídil dvěma góly vítězství Přeštic proti Mariánským Lázním. Vítězem se ovšem může stát ovšem jen jeden hráč a s radostí oznamujeme, že je jím Petr Haas z Tatranu Sedlčany, který odehrál skvělé utkání proti SK Rakovníku a svůj parádní výkon podtrhl gólem. Hráč kola si od Vás vysloužil téměř polovinu všech hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.