Hráčem 19. kola, Divize sk. A, se stává...

Datum kola: 01.04.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marian Geňo

33%

Marian Geňo je dlouholetou oporou Karlových Varů, ve kterých společně s Martinem Psohlavcem tvoří jednu z nejobávanějších útočních dvojic v Divizi A. Útočník Karlových Varů kromě ofenzivních povinností také plní skvěle úlohu kapitána a také má zkušenosti s pozicí asistenta trenéra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Sklenka 29%
3. Jaroslav Repetný 16%


0

Od úterního poledne do toho středečního jste mohli hlasovat pro nejlepšího hráče 19. kola Fortuna Divize A. Kdo se tedy stal Hráčem kola? Za začátek prozradíme, že hraje ve fantastické formě a dále, že táhne vedoucí tým tabulky společně s Martinem Psohlavcem. Nyní už je Vám jistě jasné, že vítězem ankety Hráč kola se stal kapitán Karlových Varů Marian Geňo, který v neděli vstřelil jediný a nakonec vítězný gól svého týmu proti Klatovům!

 

Na druhém místě skončil Jakub Sklenka, který pro změnu rozhodl o výhře SK Rakovníku na hřišti Jankova, a třetí Jaroslav Repetný, jenž v dresu Tatranu Sedlčany předvedl skvělý výkon v Čerkém Krumlově, odkud si tým ze středočeského kraje odvezl tři body po těsné výhře 2:1, nutno ovšem dodat, že zcela zaslouženě.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.