Hráčem 20. kola, Divize sk. A, se stává...

Datum kola: 08.04.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Patrik Sedlic

74%

Patrik Sedlic je pětadvacetiletým hráčem Jankova, který dříve působil v dresu týmů SK Čtyři Dvory a UFC Lokomotive Langschlag a o víkendu se blýskl dvěma góly do sítě Sedlčan, na jejich půdě se prosadil po půlhodině hry dvakrát v rozmezí pouhých dvou minut. Oblíbeným týmem Patrika Sedlice, přezdívaného Sedlo, je Barcelona a mezi jeho vzory patří Andrés Iniesta a Ronaldinho. Rád se podívá na seriál Dva a půl chlapa nebo Okresní přebor. Nesplněným snem je El Clásico.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Daniel Krlička 16%
3. Michal Požárek 3%


0

Mezi trojicí nejlepších hráčů uplynulého týdne se nachází dva fotbalisté, kteří o víkendu vstřelili dva góly. Kdo se stal ovšem hráčem kola? Na třetím místě skončil Michal Požárek z Klatov, v jejichž dresu vstřelil dva góly a výraznou měrou přispěl k zisku důležitých tří bodů svého týmu v boji o záchranu. Druhý skončil Daniel Krlička ze Slavie Karlovy Vary, který gólem přispěl k nerozhodnému výsledku vedoucího týmu na hřišti Rakovníka, kde Slavia vyhrála ve šlágru kola na penalty. Tři čtvrtě hlasů od Vás získal a z obrovským náskokem se stal Hráčem kola Patrik Sedlic z Jankova!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.