Rozhovor s hráčem 6. kola pro Okresní přebor v Děčíně. David Adamec: " Rád bych se ještě podíval na fotbalový stadion Manchester United a Real Madrid. "

Vítězem hlasování pro nejlepšího hráče 6. kola děčínské II. třídy se stal David Adamec. Fotbalista, jenž nastupuje v barvách Starých Křečan, má zapuštěné kořeny hluboko v rumburském fotbalovém oddílu, v němž dosáhl svých největších úspěchů a nyní by rád tento artikl prodal i v Jiskře. Přesvědčte se sami v níže uvedeném rozhovoru, co si myslí o aktuální formě týmu a s jakými vidinami vstupují do každého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pojďme odstartovat náš rozhovor tradičním způsobem. Jaký je to pocit, stát se nejlepším hráčem kola? Má to na Vás a Vaše výkony vliv?
Pocit je to určitě úžasný a moc si toho vážím. Na mém výkonu a stylu hry se určitě nic nezmění, stále se budu snažit podávat dobré výkony.
S jednotýdenní odmlkou jste druhým hráčem kola, který kope za klub TJ Jiskra Staré Křečany. V čem myslíte, že je ten zakopaný pes?
Myslím si, že v ničem, konečně se začalo týmu více dařit.
K Vašemu úspěchu Vám určitě pomohl i celkem překvapivý výsledek (3:0) proti favorizovaným Mikulášovicím. Co bylo klíčem k úspěchu proti tak silné
Sám jsem byl překvapen z výsledku, protože Mikulášovice byly doposud neporaženy a u nás chtěli potvrdit formu. Bohužel se jim zápas vůbec nepodařil a my jsme z toho vytěžili maximum, díky precizní obraně, skvělému výkonu brankaře a celého týmu.
Oproti tomu následovala dvě nepovedená utkání, v nichž jste nejdříve podlehli ve Verneřicích a posléze i v Markvarticích. Dají se tyto výkyvy nějakým způsobem vysvětlit?
Bohužel venkovní zápasy se nám moc nedaří, neboť tým není vždy kompletní jako na ty domácí. Tuto situaci už řešíme dlouho a doufáme, že se to zlepší a budou následovat jen samá vítězství.
Momentálně se s Jiskrou nacházíte přesně ve středu tabulky, a pokud se ohlédneme za minulými ročníky, uvidíme, že vaše situace byly i mnohem horši, ale i přesto jste spokojeni s dosavadní příčkou nebo pomýšlíte i výše?
Určitě se nám vždy nedařilo dobře, ale do této sezony jsme doplnili kádr a vstup se nám vydařil, udělali jsme několik dobrých výsledku a doufejme, že v tom budeme pokračovat.
V nadcházejícím 9. kole přivítáte ještě neporaženého soupeře z Jiřetína, jenž si své sbírání bodů určitě nehodlá pokazit. Připravujete se na toto utkání? Víte, s čím máte vyrukovat?
V této sezoně má Jiřetín skvělé výsledky a nebude to lehký soupeř, ale i přesto se budeme snažit na domácím hřišti potvrdit dobré výkony našeho týmu.
Protože jste pro nás zatím velká neznámá, rádi bychom se Vás zeptali na něco z Vašeho osobního života. Čímpak si vyděláváte na živobytí?
Pracuji jako pokrývač v Německu, jelikož v Čechách tato práce není dobře placená. Samozřejmě, že do Čech jezdím kvůli fotbalu. (smích)
Čemu se nejvíce věnujete ve volném čase, když se zrovna nedřete na fotbalových trávnících?
Ve volném čase se věnuji přítelkyni a odpočinku.
Co považujete za svůj nejnezapomenutelnější zážitek či úspěch? Kam byste se chtěl ještě podívat nebo čeho byste chtěl ještě v životě dosáhnout?
Můj největší úspěch byl samozřejmě s fotbalem, když jsme zvítězili s Rumburkem v SIAD cupu. V mém životě bych se chtěl ještě podívat na fotbalový stadion Manchester United a Real Madrid.
Už očekávaně by nás zajímalo, kdy jste se poprvé dostal k fotbalu a kdo Vás k němu přivedl? V jakém klubu jste odstartoval svou sportovní kariéru?
K fotbalu jsem se dostal ve svých 5 letech, kdy mě k němu přivedl můj dědeček. Svou sportovní kariéru jsem odstartoval v FK Rumburk.
V poslední řadě bych se Vás rád zeptal, zda sledujete náš web fotbalunas.cz a jak se Vám líbí?
Ano, Váš web sleduji a líbí se mi, že je vše přehledné a co potřebuji, najdu.
Děkuji moc, že jste si udělal čas na zajímavý rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů, ať už těch životních nebo sportovních.
Také děkuji za rozhovor. Nashledanou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.