Pokud mě nekoupí Dynamo nebo mě nevyhodí, budu pokračovat v Nových Hodějovicích dál, říká Martin Jáchym

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji k titulu Muž kola. Co na to říkáte a už proběhla nějaká odezva od spoluhráčů a okolí? Bude vás to stát něco do kasy?
Díky za gratulaci, docela mě to překvapilo. Už mi přišlo pár zpráv od spoluhráčů či trenéra, většinou typu „máš to za kilo“, tak předpokládám, že budu muset dát do kasy stovku.
O víkendu jste jeli na hřiště do Slavče, která ještě doma neztratila ani bod. Jaké byly plány před utkáním?
Plán byl vyhrát, což se nám nakonec nepovedlo, ale řekl bych, že remíza byla spravedlivá.
Jak probíhalo samotné utkání z vašeho pohledu na hřišti? A jak se hrálo vám osobně?
No utkání probíhalo tak, že jedenáct hráčů nastoupilo proti jedenácti hráčům a 90 minut běhali, většinou bez nějakého většího užitku, za takovou nesmyslnou kulatou věcí. Mně se hrálo docela dobře, ve Slavči mají krásné hřiště, i když byla docela zima a vítr.
Nastoupil jste v záloze a dvakrát se střelecky prosadil. Popsal byste oba své zásahy?
Pravděpodobně ani jeden zásah nebude vyhlášen jako nejkrásnější gól roku, hodně se u branek podepsal soupeř. První padla hlavou, když se brankář domácích zrovna procházel někde mimo bránu a tu druhou branku si dal pro jistotu soupeř spíš sám.
Nové Hodějovice měly výborný vstup do soutěže, ale poslední kola ztrácí. Je to dané hlavně velkou marodkou nebo v čem vidíte příčiny?
Marodku máme sice plnou, což má určitě velký vliv na výsledky i kvalitu hry, ale v posledních kolech jsme hráli také proti silnějším soupeřům jako je Slavče či Dobrá Voda.
V dalším kole doma hostíte nováčka z Ledenic B. Jaké jsou plány před zápasem?
Taktika bude jasná, dát víc gólů než soupeř. Tak se necháme překvapit, jestli budeme hrát podle této taktiky nebo ne.
Jaké byly vaše fotbalové začátky a kterými kluby jste prošel? Kdo je vaším fotbalovým vzorem?
Tak moje fotbalové začátky a kluby, kterými jsem prošel, jsou docela skromné. Půl roku jsem hrál za dorost v Jarošově nad Nežárkou nedaleko Jindřichova Hradce a následně jsem tam rok zkoušel hrát za muže. Tak bych spíš řekl, že fotbal jsem začal hrát až po vysoké škole v 24 letech, když jsem se přestěhoval do Českých Budějovic a začal jsem hrát za Nové Hodějovice, kde jsem dosud, a když mě nebude chtít koupit Dynamo či mě nevyhodí, tak bych měl tady hrát dál.
Kdo je v týmu největším tahounem a bez koho byste si kabinu Nových Hodějovic nedovedl představit?
Neřekl bych, že bychom měli v týmu nějakého určitého jednoho tahouna či lídra. Kabinu si určitě nedokážu představit bez piva, což je pomocník, který značně tmelí kolektiv, ale také negativně ovlivňuje naše fotbalové výsledky.
Tým z Nových Hodějovice opanoval po několikáté na podzim anketu Muž kola. Je stránka fotbalunas.cz ve vašem týmu sledovaná? Co na ni říkáte vy?
Tak je vidět, když jsem tuto anketu vyhrál dokonce i já, tak bude v Hodějovicích sledovaná hodně. Stránky se mi líbí a oceňuji snahu všech redaktorů. Protože se s jedním kamarádem také snažíme o webové stránky, konkrétně webovky s horolezeckou tématikou horyzdalky.cz a cs.peakclimber.com, vím, že to není nic jednoduchého a zabere to spoustu času.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.