ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl by jste mi popsat Váš nedělní zápas s Dřítčí?
Po dvou nevydařených zápase jsme potřebovali nutně bodovat na plno,což se nám nakonec podařilo,ale soupeř rozhodne jednoduchý nebyl a na výhru jsme se nadřeli. Každopádně počítáme 3 body a to je hlavni.
V tomto zápase jste dal dva góly, mohl by jste je popsat?
První branka padla po kombinaci Nováka s Hodasem, kdy mi to druhý jmenovaný ideálně předložil a s trochou štěstí jsem prostřelil gólmana. Druhá branka padla zkraje druhé půlky, kdy centroval Vágner do vápna a já jsem opět prostřelil gólmana hostu.
Jak vnímáte to, že držíte první místo v tabulce střelců okresního přeboru?
Myslím, že první místo drží Vojíř ze Srchu, mimochodem kvalitní hráč, který převyšuje úroveň okresního přeboru.
Vy jste už jednou hráče kola vyhrál. Musel jste dávat něco do klubové kasy? Bude to teď více, když jste tuto anketu vyhrál podruhé?
Do klubové kasy jsem zatím nic nedal, ale všechno vyrovnám na rozlučce, kterou si určitě užijeme.
Další zápas hrajete na venkovním hřišti v Rosicích nad Labem. Jaký je Váš tip na výsledek?
V Rosicích nás čeká těžký soupeř, určitě bude favorit utkání, ale doufám, že podáme kvalitní výkon a nějaký bod si odvezeme, už kvůli našim fanouškům, kteří jsou nejlepší v okrese a jezdí s námi na každé utkání.
Sledoval jste Český fotbalový výkon v Nizozemsku? Co říkáte na to, že se nám tam podařilo vyhrát 3:2?
Utkání jsem sledoval a první poločas byl z naší strany výborný, druhý už ovlivnilo oslabení o jednoho hráče. Na druhou stranu je třeba říct, že Nizozemsko není zdaleka takový tým, jako bylo na MS v Brazílii. Líbil se mi Šural ,hrál výborně.
Zatím se Ostřešany drží na třetí příčce. Jak by jste hodnotil zatím vaší sezónu ?
Se současným umístěním panuje v Ostrešanech spokojenost, na nováčka to zatím vypadá dobře, ale já bych nás viděl nejradši ještě o něco výš , i když mužstva před námi mají vyšší kvalitu. Zaslouženě jsou zatím před námi. Z osobního hlediska jsem spokojený, našel jsem v Ostrešanech zázemí, i díky přítelkyni prožívám skvělý období. Jsem spokojený.
Máte cíle to dotáhnout až na první místo a postoupit do vyšší soutěže?
To není otázka pro mě :) spíš pro vedení. Myslím, že postupový ambice vedení klubu nemá, ale když bude moznost se o vítězství v souteži prát, tak proto uděláme všechno.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších fotbalových úspěchů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.