Patrik Goiš nám prozradil, že zavedli poplatky za nominaci a vítěze v sestavě kola!

Patrik Goiš z Modřic, se stal nejlepším hráčem 11. kola Okresního přeboru. Tohoto hráče jsme vyzpovídali, a co nám na sebe prozradil, najdete právě zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k získání ocenění hráče kola. Mohl byste se čtenářům nejdříve trochu představit a popsat svoji fotbalovou kariéru?
Děkuji :) S fotbalem jsem začínal v 5.letech v Modřicích. V žácích jsem odešel do Zbrojovky Brno, z které jsem se přes Spartu Brno vrátil v 17. letech zpět do Modřic a kroutím si tu v mužích 21. sezonu. Proto mě v kabině říká většina spoluhráčů "Dědku" (smích)
Věděl jste o tom, že jste do sestavy kola nominován? Potěšilo Vás, že jste celou anketu nakonec s velkým náskokem vyhrál?
Samozřejmě, že jsem to věděl v kabině je to teď hodně sledované! Radost určitě mám a všem fanouškům a hlavně spoluhráčům děkuji za hlasy. Byli jsme v sestavě kola po výhře z týmu 3, ale asi si řekli, že tam jsem určitě naposledy tak asi vybrali mě... A hlasovali jak o život když vidím výsledky. Každopádně věděli proč to dělají. Sazební pokut se rozrostl o kolonku hráč kola. (smích)
V utkání s týmem TJ Ochoz u Brna jste se blýsknul 2 góly a nakonec jste zvítězili 6:1. Můžete nám Vaše branky popsat?
Při první brance obránce Ochozi špatně rozehrál a přihrál přímo na mě. Míč jsem si posunul k vápnu, kde výbornou práci odvedl můj spoluhráč Vojta Hemerka, který svým pohybem zaměstnal dva obránce a já si to kolem nich posunul a z vápna nártem jsem to pěkně trefil. Druhý gól byl z trestného kopu z levé strany. Původně jsem chtěl dávat střílený centr, protože vzdálenost moc na střelu nebyla, ale když jsem si všimnul, že brankář stojí až na zadní tyči tak jsem to zkusil přímo na přední tyč a povedla se mě nádherná trefa do šibenice. Celkem náhoda a hlavně jsem překvapil spoluhráče, kteří si dělali srandu, kde se to ve mně vzalo. (smích)
Právě po této výhře jste se posunuli na 4. místo tabulky. Jaké máte ambice v této sezóně?
Před sezonou byly ambice hrát o špici, ale jelikož během prvních asi 3-4 zápasů jsme přišli díky zraněním o 7 hráčů což si nepamatuji za celou kariéru, tak se spokojíme spíš s klidným středem tabulky. Zbraslav a Babice i se zdravým týmem budeme těžko na jaře nahánět. Hrají fakt výborně i když mně osobně se nejvíc herně líbil Ořechov.
Jaké jsou Vaše nejčastější úkoly na hřišti? Jste spíše tvořivým špílmachrem nebo máte na za úkol střílet branky?
Poslední roky hraji útočníka a měl bych dávat góly což se občas povede, ale od malička jsem hrával střední zálohu a góly spíše připravoval...
Vy hrajete v jednom týmu společně s bratrem Davidem. Jak se Vám s ním hraje?
No jak se to vezme. (smích) Nikdy se na hřišti asi neshodneme, on je fotbalově úplně jiný typ než já i když je mladší a měl by poslouchat... Každopádně je pro mě nejlepší stoper v okresním přeboru a hlavní postava v týmu. Proto nosí už několik let kapitánskou pásku a má u spoluhráčů velký respekt.
V dalším kole hostíte celek ze Střelic. Jak tento zápas vidíte?
Bude to těžký zápas. Střelice jsou nepříjemný soupeř, ale jsme doma a musíme vyhrát. Myslím, že tým teď hraje dobře a má slušnou formu, tak by to měl zvládnout.
Bude Vás Vaše výhra v anketě něco stát do klubové kasy?
Určitě bude. Už jsme zavedli poplatek za nominaci, což jsem platil minulý týden společně s bratrem když jsme v sestavě kola byli oba dva. Za výhru je ta láhev trochu dražší. (smích)
Poslední otázka směřuje na náš portál. Jak často ho sledujete a co říkáte na snahu zmedializovat nižší soutěže?
Sleduji ho pravidelně a musím říct, že to byl fantastický nápad. Věřím, že není jednoduché sehnat všechny informace k utkáním, proto máte můj velký obdiv. Doufám, že vám to dlouho vydrží a my v kabině se budeme moci bavit o sestavách kol a rozhovorech s hráči. Myslím, že za celou kabinu máte určitě palec nahoru!
Děkujeme za podporu a za rozhovor. Přeji mnoho štěstí jak ve fotbalovém, tak i v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.