Při bránění jsem zavinil penaltu, říká o svých obranných schopnostech Michal Šudoma

Podruhé v tomto ročníku triumfoval v naší anketě. Dokonce jí vyhrál dvě kola po sobě, což se ještě nestalo. Za výkon proti Lipovci si to však zasloužil, neboť jeho celek porazil domácí v deseti hráčích. V 10 minutě jim byl vyloučen Janderka a od té doby řádil Michal Šudoma na hřišti a přispěl tak nevídanému vítězství. My vám přinášíme druhý rozhovor v řadě, v němž se dozvíte další věci na tohoto plejera.

 

Facebook - fotbalunas.cz Jihomoravský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jako první jste vyhrál podruhé za sebou naší anketu. Vstoupil jste do historie. Co Vás to bude stát?
V prvé řadě bych chtěl poděkovat všem hlasujícím, kteří mě podpořili a hlavně všem spoluhráčům za předvedený výkon proti Lipovci. Bez nich bych se neocitl ani v sestavě kola.Jinak za hráče kola budu muset vytáhnout z peněženky dvě různé bankovky (je na Vaší fantazii, jaké ;-)).
Minule jste řekl, že přenecháte někomu jinému, aby nám sdělil veselou historku z kabiny. Opět jste vyhrál a tak nám ji prozraďte?
Historek by bylo víc např. že náš brankář Kvapča (Martin Kvapil), který je momentálně ve vynikající formě, si zapomene vzít na zápas brankářské rukavice a zjistí to až těsně před zápasem v Černé Hoře :-D
V deseti lidech vstřelit čtyři branky a vyhrát. Jak se to podaří?
V jedenácti hráčích do desáté minuty nebylo patrné kdo má na hřišti navrch. Místo fotbalu se spíš diskutovalo s rozhodčím. Po vyloučení jsme se víc začali soustředit na hru a naše jízda začala :-) Soupeře jsme téměř nepustili ke střele a my diktovali i v deseti tempo hry. Bojovnost + nasazení + štěstí to vše vedlo k zaslouženým třem bodům a vstřelení čtyř gólů.
Co Vám říkal po tomto zápase trenér?
Trenér nás samozřejmě pochválil za odvedený výkon a byl rád za 3 body z venku. :-)
Byl ve Vašem sportovním životě nějaký podobný zápas ?
Na nic takového si nepamatuji. Tento zápas byl THE BEST. :-)
V zápase s Lipovcem jste se tradičně nevracel a ono to vyšlo, takže budete mít zákaz přiblížit se k brance na doživotí?
Máte pravdu, i když jsme hráli o deseti, soustředil jsem se především na útok. Myslím si, že celý náš tým hrál útočně. Dokazuje to vstřelená branka našeho stopera Kraťase (J. Krátkého), který donutil svým napadáním domácího brankáře, aby míč odkopl pouze do něj a míč se štěstím skončil za brankovou čarou (nikdo v ten moment nechápal, jak stoper může napadat brankáře a to ještě v oslabení). :-D Zákaz bránit mít určitě nebudu, ale moc bych to nepreferoval být naším trenérem :-). V tomto zápase, při ojedinělým bránění z mé strany jsem totiž zavinil penaltu. :-D
Neuvažujete o roli trenéra a předávání zkušeností například dětem?
Určitě až budu starší, tak se chci věnovat trénování. V tuto chvíli si to zkouším na svém synovi :-)
Vyhrajete anketu potřetí v řadě?
Především chci, aby jsme zvítězili v derby proti Soběšicím a dotáhli se na čelo tabulky. Hráč kola by byl jen BONUS. :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.