Jak je připravena na jarní část první čtveřice týmů?

Do zahájení jarních kol okresního přeboru zbývají necelé čtyři týdny. Zima sice ještě neskončila, ale věřme, že na začátku soutěže budou hřiště kvalitní a budeme si moci užívat fotbalové radosti. Nahlédli jsme pod pokličku přípravy prvních čtyřech týmů tabulky. Jaké hráčské pohyby se udály, jak probíhá zimní (a neoblíbená) příprava, jaké cíle si týmy před sebe staví... Čtěte dále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martin Snížek, trenér Kouřimi
V týmu k mnoha změnám nedošlo. Skončil Miloš Čáp z pracovních důvodů a Patrik Jirků se vrátil do dorostu Kolína. Z hostování v Sokolči se nám vrátil Ondra Macháček, takže to ve středu hřiště máme post za post. Měli bychom udržet i všechny hráče, kteří jsou na hostování u nás. I realizační tým pokračuje ve stejném složení. Příprava probíhá třikrát týdně, většinou výběhy po okolí. Nyní zařazujeme i umělku a máme naplánované nějaká přípravná utkání. Remizovali jsme s Dobřichovem 2:2 a s Liblicemi jsme 4:1 prohráli. Zapojují se všichni hráči v přípravě. Dále se utkáme s Dobrým Polem a poslední dva zápasy už bychom chtěli ladit soutěžní sestavu. S Nučicemi a s Tuchorazí. V jarní části bychom chtěli rozložit zátěž mezi více hráčů a nespoléhat jen na osvědčené. Rádi bychom vyzkoušeli i nějaké dorostence. Paclík už s námi chodí, v létě s ním počítáme do kádru. A pak chceme dávat šanci Dufkovi, aby si pomalu zvykal na dospělý fotbal. Chceme se bavit fotbalem a předvádět solidní kopanou pro diváky. Když bychom skončili hůře než pátí, tak to asi bude zklamání.
František Hovorka, trenér Peček
Realizační tým žádných změn nedoznal. Co se týká kádru, uvolnili jsme Konůpka do Dobřichova. A ještě to vypadá na jeden odchod, ale to není zatím uzavřené. O naše kluky je docela zájem. Naopak se nám prozatím nepodařilo kádr nijak doplnit. Opět budeme využívat a dávat šanci mladým dorostencům. Příprava probíhá podle plánu, s přátelskýni zápasy začínáme tento víkend s Libicemi v Poděbradech. Do jara jdeme s cílem udržet soutěž. Soutěž je vyrovnaná, vládne Český Brod a ve zbytku se může stát cokoliv. Zveme diváky, ať nás přijdou podpořit, ale na domácím hřišti nás uvidí až ve třetím jarním kole, protože začínáme dvakrát venku.
Václav Jindra, trenér Zásmuk
Kádr se nám podařilo udržet stejný. Jen Martin Čapek je po operaci a jeho zapojení bude záležet na rychlosti rehabilitace. Nicméně by se opět měl na trávníku objevit Lukáš Fetter, což by nám mělo zalepit díru po Martinovi. Ještě máme v jednání hráče do ofenzívy. Potřebujeme to oživit, protože nám v útoku hraje přeškolený obránce Borovička. Už jsme hráli dva zápasy. Na rychlo sjednané utkání v Ratajích 1:1, kde jsme byli ve slepené sestavě. Prohráli jsme 6:3 s Mukařovem, protože jsme měli problém s obranou. Teď jedeme na krátké soustředění, které zakončíme zápasem na kostelecké umělce s Vyžlovkou. Pak bude utkání s Uhl. Janovicemi a generálku máme dojednanou se Stříbrnou Skalicí. Nejspíš na hřišti v Kořenicích nebo v Lošanech. Chtěli bychom, aby nás fotbal bavil a neskončili jsme hůře než pátí. Chceme trochu vylepšit využívání šancí, které nás na podzim trápilo. Také bychom se chtěli vyvarovat výkyvů ve výkonnosti, kdy jsme jeden zápas vyhráli a v dalším propadli. Prostě lépe dopředu a když to půjde tak ještě lépe dozadu.
Zdeněk Šmejkal, trenér Českého Brodu
V kádru k nějakým drobným změnám nejspíše dojde, ale většina mužstva zůstává pohromadě. Ctěli bychom ještě udělat přestup Davida Janoucha z Kostelce. Ještě je brzy na finální sestavu. Navíc máme pořád tu výhodu, že s námi mohou chodit kluci z áčka, z dorostu nebo z céčka. Někteří kluci trénují s áčkem, jiní s dorostem. Samostatný B tým zatím netrénuje, sejdeme se na zápasy. Prozatím jsme odehráli vítězné zápasy s Pátkem (4:1), s Radimí (4:0), s Dobrým Polem (4:1). Čeká nás Tuchoraz v neděli, další týden béčko Záp a generálku se Slovanem Poděbrady. DOufám, že se dobře připravíme, protože naším cílem je postup. Když jsme béčko zakládali, tak jsme si B třídu dali jako dlouhodobý cíl a letos to snad nepokazíme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.