Přinášíme poslední novinky před prvním výkopem

Start okresního přeboru je za dveřmi a vy si můžete přečíst čerstvé zprávy o stavu jednotlivých týmů. Kdo je nejlépe připraven na sezónu?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdeněk Šmejkal, trenér Českého Brodu
V poslední přípravě jsme remizovali se Sn Poděbrady 2:2. Do mistráků nastoupíme kompletní bez Popovyche, který se vrátil na Slovensko. První zápas chceme samozřejmě (jako všechny ostatní) vyhrát!
Martin Snížek, trenér Kouřimi
Generálku jsme prohráli 4:2 v Tuchorazi, zranili se Ondra Macháček a Tomáš Novák. Klíčové posty, ale kdyby se neuzdravili, tak doufám, že se nám je podaří nahradit. Máme široký kádr. V Libodřicích chceme bodovat.
Václav Jindra, trenér Zásmuk
Generálku jsme prohráli 1:0 ve Skalici. Hra byla docela dobrá, ale v přípravě jsme vlastně všechno prohráli. Neudrželi jsme dva hráče na hostování -Jelínek a David. Jedeme do Konárovic, které se budou chtít zachránit a budou chtít každý bod. Bude to těžké, ale jdeme na hřiště s cílem vyhrát. Ale nevím, co od této sezóny očekávat.
Jan Lahoda, trenér Jevan
Poslední utkání jsme prohráli s béčkem Kunic 2:3. Zranili se nám Čechák a Končický. V tomto oslabení bychom chtěli vybojovat v Oseku bod. Byl by dobrý.
František Hovorka, trenér Peček
Kádr se nám posílit nepodařilo a mám trochu obavy ze sezóny. Ružinský se vrátil do Radimi. Máme problém s kádrem, scházíme se mizerně. Musíme dávat šanci dorostencům. První dva zápasy budou náročné - jedeme do Nučic a pak do Jevan.
Lukáš Lanc, trenér Libodřic
Generálka se nám moc nepovedla. Chybělo pět lidí ze základu, hráli jsme nerozhodně s Předhrádím. Na sezonu nijak extra připraveni nejsme, protože se málo trénovalo. Uvidíme, jak to bude vypadat naostro. Hodně bude záležet na Markovi Hrstkovi, který dokáže rozhodnout zápasy. Na Kouřim se těšíme, je to kvalitní mužstvo. Věřím tomu, že alespoň bod doma ubojujeme.
Tomáš Kučera, Trenér Plaňan
Měli jsme volný víkend, takže "generálka" výborná. Chtěli jsme si odpočinout od fotbalu, abychom byli nabuzeni do mistráků. Jinak jsme s přípravou výsledkově spokojeni. Docházka ale byla mizerná. O víkendu nás čeká derby s Třebovlí. Bude to vyhecované, všichni se známe. Očekávám plno divaáků a výborný zápas.
František Machurka, trenér Jestřabí Lhoty
Máme jednoho hráče na marodce a Kesner je právě mimo republiku. Budou nám v Krakovanech chybět. Krakovany hrají důrazný fotbal, terén nám moc vyhovovat nebude. Ale bodovat potřebujeme. V poslední přípravě jsme hráli s Bílým Podolím 1:1. Odehráli jsme to na trávě. V přípravě se nám docela dařilo, snad to přeneseme do mistráků i když to tak někdy nevypadá.
Pavel Krutský, trenér Nučic
Generálku s AFK Radlík jsme nakonec neodehráli, protože to odřekli. Ještě by mohl přijít jeden hráč do kádru, ale není to zatím dotažené. Čekáme o víkendu těžkého soupeře, ale věříme, že to uhrajeme.
Vladimír Pěkný, trenér Ratboře
Nejsem úplně spokojený se zimní přípravou. Hráči to berou příliš volně, ale to je asi bohužel úděl okresních týmů. V posledním zápase přípravy jsme se nakonec utkali s béčkem Kolína a vyhráli jsme 3:0. Byl to takový lehký trénink. Teď jedeme do Českého Brodu, kde nás nečeká nic lehkého. Začíná se ale vždycky ze stavu 0:0. Přestupy se nám nepovedly, ale ještě jsou jeden-dva hráči v jednání. V Brodě nám bude chybět Vítek Švarc a Adámek, což jsou naši klíčoví hráči. Asi budeme muset překvapit.
Martin Koška, trenér Velkého Oseka
Se Sány jsme vyhráli 6:2, takže poslední zkouška se povedla. Jevany přivítáme v plné sestavě. Sice máme tradičně problém s těmi hráči, kteří pracují na směny, rozšířili jsme trochu kádr o Jiřího Velechovského a Jana Skalu, kteří už chtěli uzavírat kariéru v béčku. Ale to jsme jim rozmluvili. Jevanům máme co vracet, mají šikovné hráče vepředu a to si budeme muset pohlídat. Chtěli bychom samozřejmě vyhrát a pokračovat tak v tradici nedobytného Oseka.
Josef Kocourek, trenér Třebovle
V posledním přípravném utkání jsme v oslabené sestavě remizovali 0:0 s Dobrým Polem. Bylo to poslepované, tak jsme si toho moc nevyzkoušeli. V neděli bychom měli být kompletní a rádi bychom si nějaký bod z Plaňan odvezli.
Jan Špinka, předseda Krakovan
V generálce jsme vyhráli 2:1, ale zranil se Neruda. S Jestřábkou chceme samozřejmě vyhrát, ale bude to těžký soupeř.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.