Dominik Kuchař " Rád bych si zahrál s Kyjovem krajský přebor"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jim Dominik Kuchař z Kyjova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dominiku, gratulujeme k vítězství v anketě hráč kola.
Popiš nám své fotbalové začátky.
Díky. S fotbalem jsem začínal kolem svých 10 let v sousedních Bukovanech. Do Kyjova jsem přišel na začátku mladšího dorostu.
V minulém utkání jsi kopal penaltu v nastaveném čase. Co se ti honilo hlavou?
První myšlenka byla, že ji za každou cenu musím proměnit. Na tu penaltu jsem si věřil, ikdyž jsem před ní trochu nervózní samozřejmě byl. Tento zápas byl pro nás strašně důležitý a prohru jsme si prostě nemohli dovolit. Chtěli jsme vyhrát, ale nakonec jsme byli rádi za remízu. Kdyby jsme prohráli, ztráta na týmy před námi by ještě více narostla a dostali bychom se do ještě větších problémů.
Jaké máte ambice do jarní části sezóny?
Jednoznačným cílem je záchrana. Věřím tomu, že to zvládneme. Tým je kvalitní, bohužel pravidelně doplácíme na neschopnost proměnit i ty nejvyloženější šance. Kolikrát góly dostáváme po našich až hloupých chybách, to nás neskutečně sráží dolů. Teď je důležité vyhrát v Blatnici, abychom se bodově dotáhli na střed tabulky.
Jsi poměrně mladý. Jaké máš plány do budoucna? ? Jak fotbalové, tak osobní.
Byl bych rád, abychom co nejdřív postoupili zpět do krajského přeboru. Kdyby se náš tým vhodně doplnil staršími a zkušenějšími hráči, tak bych řekl, že v krajském přeboru rozhodně neztratili. Co se osobního života týká, tak teď je u mě cílem číslo jedna dokončit vysokou školu a pak se uvidí ...
Jaká je atmosféra v kyjovské kabině?
Atmosféra v kabině je dobrá. Kolektiv jsme výborný, ikdyž se nedaří tak držíme pohromadě. Až na pár výjimek spolu všichni hrajeme od dorostu takže se velice dobře známe. Jediné co nám teď chybí k ještě větší spokojenosti, jsou výsledky.
Díky za rozhovor, ať se daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.