ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 12.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Hráčem 12. kola se stal Jakub Trkal, připravili jsme s ním pro vás rozhovor. Jakub začínal s fotbalem ve Mšeci, kam se v 17 letech vrátil zpět z Kačič, tuto sezónu hostuje v Kroučové, kde v prvním jarním utkání přispěl k jasné výhře svým hattrickem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak si se dozvěděl o nominaci a následně o výhře?
Rubriku sleduji, takže tam.
V prvním jarním kole jste narazili na posledního v tabulce, přesto byl počet gólů nadprůměrný a to i tvojí zásluhou, mohl bys nám utkání okomentovat?
No, první půlka byla jasně v naší režii, dostávali jsme se hodně snadno přes jejich obranu a šance jsme využili na 100%, soupeře jsme do ničeho nepustili. Druhá půle už tak pěkná nebyla, vystřídali jsme některé hráče, pak přišlo i zranění a už jsme se až moc uspokojili výsledkem, takže jsme úplně vypnuli a nehráli to, co jsme chtěli, toho soupeř využil. Jinak výsledek byl slušnej, až na ty zbytečně inkasované branky.
Teď pojedete do Řevničova, jaký očekáváte výsledek a máte připravené už nějaké zbraně, které na domácí budou platit?
Jo teď nás čeká derby, no určitě to bude hodně tvrdý utkání a my tam určitě jedeme odehrát dobrý fotbal, ale jakou taktiku máme připravenou, neprozradím, nechte se překvapit.
V rozhovoru po tvém vítězství hráče 8. kola, si se zmínil o hostování v Kroučové, kde jsi od letoška. Můžeš v tomto případě mluvit o spokojenosti?
Jo od letoška hostuji v Kroučoví ze Mšece a plánuji zde zůstat na pořád, jsem tu doma. A spokojený tu jsem se vším, hlavně je tu super parta, to je hlavní.
Zatím máte pěkně naběhnuto na vrchu tabulky, čeká nás sice ještě deset kol, ale jaké jsou vaše ambice postoupit do druhé třídy?
No zatím jo, ale jak říkáš, čeká nás ještě 10 kol, a to je hodně bodů, takže uvidíme na konci sezóny, jestli bude bodů dost a pak se začneme bavit dál.
Děláš ještě něco navíc, aby ses zlepšoval nebo udržoval ve formě, kromě tréninků?
Nedělám vůbec nic, mám malou dceru tak pohyb mám každý den.
Jaké je tvůj názor na portál „fotbalunas“?
Je to super věc pro nás i pro fanoušky. Vidí tam všechno, co potřebují a hlavně jsou stránky pěkně přehledné, takže za mě palec nahoru.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.