Hráč kola Martin Císař rád vaří, skládá puzzle a je velký slávista

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? A opět slavily Litoměřice B. Hráčem kola je totiž Martin Císař.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji k výhře v naší anketě Hráč kola. Máte radost?
Děkuji. Tento úspěch vnímám jednak jako ocenění mého nedělního výkonu, ale také jako ocenění pro celý tým. Ocenění má v kabině velké jméno a každý po něm alespoň skrytě touží.
Myslíte, že jste se zaslouženě dostal do ideální jedenáctky?
Víte, fotbal našeho týmu je založen na týmovém výkonu. Ale je pravda, že dva góly za zápas moc pravidelně nedávám, takže asi je to trochu i zasloužená odměna.
Dubí vám ale v posledním kole hodně zatápělo. Asi jste se nadřeli víc, než jste čekali, ne?
Dubí se na našem hřišti prezentovalo rozhodně výkonem, který vůbec neodpovídá jejich postavení v tabulce. První poločas jsme se trochu hledali. V poločase trenéři prostřídali hráče, kterým se zrovna úplně nedařilo dle představ a pomocí magnetické tabule nám ukázali, jak budeme druhý poločas hrát. Taktika do druhého poločasu byla dvojicí trenérů Radek a Radek bravurně nastavena a díky nim jsme zápas mohli dovést do vítězného konce.
Vy jste rozhodl zápas, když jste dal dvě branky. Jak se narodily obě gólové situace?
První gól byl tak trochu spojením Messiho a Lafaty. Spoluhráč Honza Horváth bravurně prokličkoval hned mezi několika hráči, aby mi následně připravil míč na zlatém podnose a já ho z úrovně penalty v klidu uklidil do sítě. Před druhou brankou jsem se již chystal pomalu na střídání, ale při mé poslední akci jsem, pro většinu fanoušků nečekaně, utekl celé obraně soupeře a prosadil se střelou na zadní tyč.
Na jaře máte jako tým velmi dobrou formu. Asi se vám tam zimní příprava opravdu povedla.
Už o tom mluvil minule Petr Hýř. Zimní příprava proběhla na maximální úrovni, neboť po podzimních houpavých výsledcích jsme chtěli jako tým zase pravidelně vyhrávat. Obětovali jsme tréninkům, soustředění a přípravám dost volného času. Odměnou nám jsou současné výsledky. A já věřím, že budou pokračovat co nejdéle. Je například radost sledovat levého beka Dominika Pekaře sprintovat po lajně v 90. minutě.
Máte vůbec tušení, kdo pro vás hlasoval?
Vím o hlasech od babičky a dědy z Kundratic, dědy z Ústí nad Labem a rodičů z Litoměřic. Svoje hlasy mi poslala taky teta jednoho spoluhráče a vím, že v sbírání hlasů byl velmi aktivní celý tým.
Minule vyhrál váš spoluhráč Petr Hýř. Takže naší anketu asi docela sledujete, ne?
Popravdě musím přiznat, že tento týden jsem z důvodu studijních a pracovních vlastně zjistil svoji nominaci až v úterý ráno. Byl jsem potěšen z nominace a taky z toho, že pro mě hlasovalo tolik lidí. Konec hlasování jsem již bedlivě sledoval a byla to velmi zajímavá podívaná, která skončila jako správná pohádka - tedy se šťastným koncem.
Nyní jedete do Liběšice, které zaskočily první Libochovice. Rozhodně vás nečeká nic lehkého, nemyslíte?
Zápas v Liběšicích určitě nebude nejlehčí, ale při naší momentální formě si můžeme dávat za cíl pouze výhru. Ale rozhodně máme z domácích respekt. Je očekávaná velká návštěva, domácí mají bojovné a silové mužstvo, zatímco náš tým je po vzoru Radka Banii spíš technicky založený. Uvidíme jak naše litoměřická tiki-taka bude o víkendu fungovat.
Máte nějaký sportovní vzor?
Nikdy jsem si extra vzory nedával a nikdy mi po pokoji nevisely plakáty známých sportovců. Jako vzor bych tak mohl uvést klidně trenéra Radka Pášu. Když z Ústí přišel jako hráč do Litoměřic měl jsem možnost s ním sedět v kabině. Jeho schopnost zakončovat jsem hltal na každém tréninku a zápase.
Můžete čtenářům prozradit, co děláte, když zrovna nehrajete fotbal?
Právě dokončuji studium na FSE UJEP, což mi momentálně zabírá nejvíce času. Jinak ve volném čase skládám puzzle a vařím. Velkou zálibou je také fandění Slávii, kterou jezdíme společně se spoluhráči Dominikem Pekařem a Michalem Letafkou pravidelně podporovat.
Jak se vám líbí webový portál fotbalunas.cz?
Je to opravdu paráda! Stránka fotbalunas.cz je skvělý projekt a věřím, že bude pokračovat a rozvíjet se dál a dál.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.