Hráč 19. kola - brankář Adam Juráň je v Malenovicích správcem kasy a ledničky, výhra v anketě ho však bude stát samotného litr slivovice

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole zlínské 1. B. třídy skupiny B a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Poprvé ve své kariéře ji vyhrál brankář Malenovic Adam Juráň. Redakce portálu fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči 19. kola, co Tě to bude v kabině Malenovic stát, máte už stanovenou nějakou taxu?
Zdravím všechny čtenáře, děkuji všem co mi poslali hlasy a Tobě za gratulaci. Jelikož jsem v kabině správcem kasy a ledničky, celý rok klukům šlapu na krk s placením pokut a nošením „živé“ vody, tak si mě kluci o to víc vychutnají. Hráč kola na bedně 0,5L + rozhovor dtto = 1L...asi slivovice
Tvůj výkon podle fotbalových expertů s Lužkovicemi byl výborný, jak ho hodnotíš sám a také výkon Vašeho týmu?
Své výkony raději nehodnotím. Zápas s Lužkovicemi nebyl pro nás jednoduchý. Soupeř měl za zápas tři vážnější situace, které jsme ustáli, takže to bylo hlavně o koncentraci, plnění si taktických pokynů do 93. minuty a to kluci zvládli. Škoda, že nám tam něco nespadlo. Penalty byly už loterie a jak řekl trenér, při nás stálo štěstí. Takže díky všem klukům včetně mladíků.
Kde jsi Adame začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra? Chtěl by jsi zkusit chytat vyšší soutěž?
Jako rodák z Malenovic jsem prošel přípravkou a žákovskými výběry. V dorostu jsem byl dva roky na Viktorce v Otrokovicích, na které rád vzpomínám. Poznal jsem tam spoustu dobrých kluků. Po zranění jsem se vrátil do Malenovic a tady mi to maximálně vyhovuje. Máme dobré pivo i klobásky a náš stadion mají diváci rádi. O vyšší soutěži zatím nepřemýšlím...
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny Malenovic? Jaké to je trénovat pod svým otcem?
Myslím, že se nám sešla dobrá věková kategorie. Jsou tu mladí fotbalisté z dorostu, študáci a nakonec my třicátníci, takže super parta. Troufnu si říct, že Vašek Gazda to koření nejvíc - jak na hřišti tak v kabině. Otec mě má pod očima celý život, dřív jsem tu kritiku nesl hůř, ale teď vím, že to myslel dobře. Na "stará kolena" už si beru ze všeho jen pozitiva.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem? Co Tvoje rodina, jak ta Tě podporuje?
Rodina je má největší podpora. Největší dík patří manželce Elišce, která mě podporuje v tom, co mě baví. Bez ní bych nepsal tyhle řádky. Za to jí moc děkuji. Nejde nezmínit naše největší štěstí dvouletého syna Kryštofa, který fandí téměř na každém zápase s balónem u nohy. Vzory nemám, od každého brankáře se snažím odkoukat, v čem vyniká a je lepší. Aktuálně mě zaujal Jan Oblak z Atletika Madrid a jeho velká psychická odolnost a klid.
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
Klasické jaro v této soutěži – začíná se všechno „zamotávat“. Soupeře nějak neřeším. Naše postavení v tabulce bych raději hodnotil až po sezóně.
O víkendu hrajete v Tlumačově, to bude asi těžký protivník, i když v posledním období se jim příliš nedařilo ?
Nic lehkého to nebude. Domácí budou chtít snad už po půl roce vyhrát a udělají pro to maximum. K zápasu přistoupíme jako k jinému, chceme vyhrát.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, od tohoto týdne zde jsou i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Portál je super, pravidelné aktualizace, rychlost informací, vylepšování portálu, vkládání komentářů, fotek, videí a hodnocení hráčů/rozhodčích nižším soutěžím chybělo. Za dob ofisportu byla statistika odehraných minut všech hráčů, co do zápasů v sezóně nastoupili, možná i tohle by někoho mohlo zajímat. Za dobrou práci přeji fotbalu u nás ještě více čtenářů než doposud.
Díky za rozhovor, ať se Ti Adame i nadále daří...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku