S nominací jsem tak trochu počítal, přiznal čtyřgólový Pavel Rážek

Pokud dáte v jednom utkání čtyři branky, máte u nás prakticky jistou nominaci do sestavy kola. Útočník Českých Kopist Pavel Rážek se díky parádnímu střeleckému vystoupení proti Bezděkovu stal Hráčem 19. kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, gratuluji k ocenění Hráč kola. Jak vnímáte takový triumf?
Díky! Ale jsem spíš jen takový vrchol ledovce, který je teď vidět. Jinak to byla skvělá práce celého týmu. A musím za ní klukům poděkovat. Vnímám to spíš jako ohodnocení výkonu celého týmu.
Vaše nominace do sestavy kola ale byla oprávněná, souhlasíte?
Na to musí odpovědět někdo jiný. Rozhodl trenér. Celý tým hrál velmi dobře a soupeř se skoro k ničemu nedostal. Teď jsem měl to štěstí, že to tam padalo mně, příště může někomu jinému. Hlavně ať to někomu střílí každý zápas a je úplně jedno komu.
Váš spoluhráč L. Podaný, který byl také Hráčem kola, říkal, že si nominaci s trenérem Václavem Kutzlerem vyříká. Jak to bude u vás?
I přesto, že celý tým hrál velmi dobře a nominaci by si tentokrát zasloužil každý, vyšlo to tentokrát na mě. Čtyři góly tomu asi dost pomohly, takže jsem s nominací tak trochu počítal a byl s ní smířený dopředu. (smích)
Pojďme zpět k víkendu. Vy jste předvedl „one man show", když jste dal všechny čtyři branky. Byl to váš nejpovedenější zápas v seniorské kategorii?
Nejpovedenější by asi byl, pokud bych proměnil všechny šance, co jsem měl. To se bohužel nepovedlo. Ale kdyby se povedlo vše tak, jak chci, asi bych hrál někde jinde. (smích)
Která z vašich branek byla nejhezčí?
Dal jsem tři celkem hezké góly, což je divné, většinou to tam nějak dokopnu (smích). Ale asi ten první, když mě Petr Podaný krásným pasem poslal samotného na brankáře a já ho přehodil. Byl to rychlý gól, který nás uklidnil a my pak hráli fotbal, jaký bychom chtěli předvádět.
Jaké máte, co se týče konečného umístění, ambice?
Samozřejmě být co nejvýše v tabulce. Ale pokud budeme do třetího místa, tak si myslím, že budou všichni spokojeni.
Máte ponětí, kdo vás svými hlasy dostal až k titulu hráče kola?
Nejvíc asi přítelkyně, ta také oslovila nějaké rodiče dětí, které trénuji. A snad nějaké hlasy poslali i kluci z kabiny.
O víkendu zajíždíte do Hrobu, kde vás rozhodně nečeká nic lehkého. Co od utkání očekáváte?
Bojovný zápas, kde asi moc gólů nepadne. Pevně věřím, že to bude mít pro nás šťastný konec.
Co dělá Pavel Rážek, když zrovna nehraje fotbal?
Pracuji ve státní ozbrojené složce. Trénuji minipřípravku (ročník 2008) v Litoměřicích, kde mám syna. Ppak už jen rodina, kde nám s přítelkyní náš druhý roční syn moc volného času nedopřeje (smích).
Líbí se vám webový portál fotbalunas.cz?
Je super! Krátká reportáž z každého zápasu, sestavy, a další zajímavé věci. Vždy si vše rád přečtu. Přeji hodně sil a pevnou vůli v pokračování v určitě ne lehké práci. Jen tak dál!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.