Největší pozor si musíme dát na brankáře Růžičku, říká Jan Kováčik. ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Jan Kováčik! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal ses poprvé hráčem kola, byl jsi z tvého pohledu nominován zaslouženě? Sleduješ tuto rubriku nebo jsi se o nominaci dozvěděl jinak?
Odehrál jsem jeden z lepších zápasů. Navíc se mi podařilo dát asi nejkrásnější gól dosavadní fotbalové kariéry, který byl navíc vítězný. Takže ano, myslím, že jsem byl nominován zaslouženě. Rubriku sleduji pravidelně, tudíž jsem o nominaci věděl.
Teď vás čeká souboj se Sýkořicí, která vám šlape na paty. V podzimní části jste zvítězili celkem jednoznačně, přesto.. Bude potřeba se na nějakého hráče Sýkořice více připravit?
Jelikož netrénujeme, tak se ani nijak výjimečně připravovat nemůžeme. Akorát motivace je větší proti týmům z horních pater tabulky než proti týmům ze spodu. Jdeme od zápasu k zápasu s tím, že každé utkání chceme vyhrát. Což se nám celkem daří. Největší pozor si musíme dát na brankáře Růžičku, který když má den, dokáže toho hodně pochytat.
Stále si držíte prvenství v tabulce, máte velké ambice na postup do druhé třídy?
Pro Kroučovou by to byl historický úspěch, protože okres se tu nikdy nehrál. Máme ambice celou soutěž vyhrát, co bude pak, se uvidí. Je tu skoro polovina hráčů na hostování takže je to spíš otázka pro vedení klubu zda se podaří sehnat dostatek financí na další sezonu. Pokud zůstane stávající kádr pohromadě případně o 2-3 hráče posílit, tak bych se vyšší soutěže nebál.
Teď otázka přímo na tebe, jak sis našel cestu k fotbalu?
K fotbalu mě přivedl táta, který mně přihlásil do přípravky SK Rakovník, kde jsem strávil celou mládežnickou kariéru. Jsem mu za to dodnes moc vděčný, protože jsem potkal spoustu nových kamarádů, s kterými jsem toho hodně zažil. A vlastně zažívám dodnes, protože kolektivní sport je o partě a na tu já měl štěstí všude, kde jsem hrál.
Máš nějaký rituál před zápasem?
Žádný rituál nemám.
S kým si v týmu nejvíce rozumíš?
Nejvíc asi s Kubou Trkalem a Jirkou Tomešem. Ale jak už jsem výše zmínil, jsme výborná parta která, táhne za jeden provaz a držíme při sobě jak na hřišti tak mimo něj.
Tradiční otázka na konec. Sleduješ portál „fotbalunas“?
Ano portál sleduji pravidelně. Myslím si že je to výborný nápad, něco takového tu chybělo.
Moc děkuji za tvůj čas a přeji mnoho štěstí do dalších kol.
Já také moc děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.