Mistrovství Evropy si užiju u televize s přáteli a nějaké grilovačky při krásném letním počasí, má jasno hokejový rozhodčí v dresu Okříšek Lukáš Rampír

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pokud se v poslední době objeví v sestavě hráč Okříšek, můžete si vsadit, že s ním budeme dělat rozhovor! Dnes zdravím a gratuluji Lukáši Rampírovi, Hráči 21. kola. Lukáši, přiznejte se, že jste to po minulých týdnech čekal, když jste se našel v sestavě kola:)?
Abych řekl pravdu tak jsem to trochu čekal. Pokladník to má ve svém rejstříku pokut, takže se kluci určitě činili, aby mě to něco stálo (nejenom kluci z kabiny)! Rád bych touto cestou poděkoval všem, co pro mě hlasovali.
Od zápasu se Sapeli se daří na hřišti a zároveň i v našem hlasování. S vašimi spoluhráči jsme se shodli, že to jsou spojené nádoby – budete asi souhlasit, že?
Nezbývá mi nic jiného než souhlasit.
Navíc ty poslední čtyři kola byly s podzimní špičkou soutěže – Polná, Přibyslav, Bíteš a Jemnicko. Vy jste zabodoval v zápase s Jemnickem. Jaký to byl duel a jak se rodily Vaše dvě branky?
Do duelu jsme šli s respektem k soupeři. Víme, jaké hráče ve svém týmu mají a o to víc jsme chtěli urvat vítězství a využít naší formy z posledních zápasů. Pro nás to byl těžký zápas, hodně kluků chodí pomáhat i našemu béčku a stojí to všechno hodně sil. Po prvním gólu jsem byl v takové euforii, že si pamatuji jenom jak mi to Víťa Bastl parádně prostrčil přes dva obránce před prázdnou bránu a na mně zbylo uklidit míč do odkryté branky. Druhá branka se zrodila z rohového kopu, Širda (Ondřej Široký) přetáhnul balon na zadní tyč, kde vyhrál hlavičkový souboj Dubák (Petr Dubský), zvládnul vrátit míč před bránu a na mně zbyla práce propálit míč za gólmanova záda.
Mimochodem výhrou nad Jemnickem jste pomohli Velké Bíteši. Nebylo by korektní, kdybyste v hlasování prohrál s jejich hráčem – měli posílat hlasy Vám :)
Když se povede vyhrát individuální ocenění je to něco navíc, my chceme vyhrávat hlavně na hřišti.
Ale já vím, že ten víkend nebyl z Vašeho pohledu nakonec nejšťastnější. Asi tušíte, že narážím na zápas Béčka! Vedli jste 2:0 a směřovali k potřebným bodům, ale přišel závěr, ve kterém jste o výhru přišli a nejen to, že – popíšete nám ten závěr nebo se k tomu nechcete vracet ?
Možná, že už jsme se ke konci zápasu viděli v kabině, jak slavíme vítězství a vypustili koncentraci, což se nám vymstilo v podobě dvou obdržených branek během 4 minut v nastavení a ztráty pro nás dvou důležitých bodů v boji o záchranu. Měli jsme tam dost zkušených borců na to, abychom zvládli závěr utkání lépe. Závěr zápasu jsem neunesl a řekl rozhodčímu, co si myslím, ten si mě vychutnal a dal mi ČK. Ne vždy je dobré říci nahlas svůj názor, lituji toho. Měl jsem se zachovat jako zkušený hráč a udržet nervy.
Následovala disciplinárka a čtyřzápasová stopka, ta asi zamrzí nejvíc, že?
Mrzí mě to hlavně kvůli klukům a trenérům. Je nás málo a náš B tým navíc potřebuje každý bod a pomoc v boji o záchranu soutěže. Rád bych se touto cestou omluvil všem v klubu a hlavně klukům z kabiny za svoji disciplínu.
Nebudeme to dále pitvat. Jak relaxujete od fotbalu? Hrajete se MS v hokeji, tak předpokládám, že to alespoň občas patří do Vašeho programu?
Jsem hokejový rozhodčí, takže hokejové MS určitě sleduji. Mám rád také lyžování a zábavu s přáteli.
Co říkáte na dosavadní úspěchy našich hokejistů? Mimochodem, všiml jste si paralely mezi úspěchy ČR a vašeho Áčka – 4 zápasy, 3 výhry a jedna „lepší“ remíza :)?
Turnaj ještě není u konce, hranice mezi úspěchem a neúspěchem bude čtvrtfinále. Dosavadní výkony myslím, ale mluví za vše a není třeba to dále komentovat.  Mrzí mě jen, že jim před turnajem nikdo moc nevěřil, ale snad potvrdí svoji formu, týmového ducha a urvou nějakou placku. Paralely jsem si nevšiml, ale pokud to je jak říkáte tak doufám, že urvou všechny zápasy a my také! (pozn. Redakce – opravdu po tomto rozhovoru následovala výhra hokejistů i Okříšek)
Minule jsem zabrousil na fotbalové ME – kterému hráči nebo týmu budete přát Vy – samozřejmě kromě ČR?
Kromě ČR budu fandit asi Španělsku.
Kde si, podle Vás, lze nejvíc užít sledování nároďáku na ME: přímo na zápase v kotli, někde na Staromáku, v hospodě nebo doma v klídku?
Kluci, kteří od náš už nějaké ME v místě konání zažili, by určitě napsali přímo na zápase v kotli. Já to nezažil, a proto tvrdím, že si to lze nejvíce užít u televize s přáteli a nějaké grilovačky při krásném letním počasí :)
Děkuji za rozhovor a mějte se fajn!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.