Hrobský střelec Pištora plánuje s přítelkyní svatbu

Hráčem 20. kola fotbalové I.B třídě (skupina A) se stal útočník Hrobu Petr Pištora. Ten v utkání proti Českým Kopistům nasázel pět branek a měl lví podíl na výhře 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k ocenění Hráč kola. Jaké z toho máte pocity?
Děkuji. Za ocenění Hráče kola jsem moc rád. V zápase se dařilo celému týmu a pokud se daří klukům, tak se daří i mně.
Věděl jste vůbec, že vás pan Havlíček (předseda klubu) nominoval do sestavy kola?
Nevěděl jsem to. Zjistil jsem to až po zveřejnění sestavy kola. Musím mu poděkovat. Je vidět, že fotbalu opravdu rozumí. (smích)
Vy jste naposledy porazili České Kopisty 6:1. Jak zpětně hodnotíte tento zápas?
Podzimní zápas v Českých Kopistech jsme prohráli 5:0, tak jsme jim to chtěli vrátit. První poločas ale mohl vypadat úplně jinak, Kopisty měli tři vyložené šance, ale naštěstí ani jednu neproměnili. My jsme naopak dvě šance proměnili a nakonec to rozhodlo celý zápas. Na začátku druhého poločasu jsme navíc dokázali vstřelit rychlou branku. Potom se obrana soupeře hodně otevřela, a proto padlo více branek. Určitě bych ale počet vstřelených gólů nepřeceňoval.
Vy sám jste nastřílel pět branek. Byl to pro vás nejlepší zápas v sezóně?
Na podzim jsem proti Liběšicím dal šest branek. Co se týče počtu branek, tak to byl asi právě zápas s Liběšicemi.
Vzpomínáte, kolik nejvíce branek jste nastřílel v jednom zápase?
V elévech jsem myslím dal jednou 10 branek, ale v dospělých je moje maximum 6 gólů.
Jaká trefa byla proti Českým Kopistům nejpovedenější?
Vyloženě hezký gól jsem asi v tomto zápase nedal, ale měl jsem radost z třetího gólu, který jsem dal pravou nohou. To se často nestává a raději se tomu vyhýbám. (smích)
Máte vůbec tušení, kdo pro vás v anketě hlasoval?
Vím úplně přesně, kdo pro mě hlasoval. (smích) Celé to vlastně zařídil náš brankář Jenda Marešů, který prohlásil, že to musím vyhrát a postaral se o to. Rozeslal sestavu kola všem koho zná, včetně mé rodiny, aby mě podpořili. Jestli někdy něco chytí a dostane se do sestavy kola, oplatím mu to stejnou mincí. (smích) Opravdu mu moc děkuji.
V dalším kole jedete do Černivu. Co říci na adresu vaše nejbližšího soupeře?
Černivu tato sezóna nevychází jak jsou zvyklí. Doma jsme sice na podzim vyhráli 5:1, ale zápasy mezi námi jsou vždy vyrovnané. Určitě to nebude jednoduché, ale věřím že opět vyhrajeme.
S jakým umístěním byste byl spokojený po konci letošní sezóny?
Čelo tabulky je hodně vyrovnané, určitě chceme být co nejvýše. Po docela vydařené zimní přípravě jsme si mysleli na nejvyšší příčky, ale hned první tři zápasy jsme prohráli, tak nás to trochu zchladilo. Pokud budeme do třetího místa, budu spokojený.
Můžete prozradit, co děláte ve volném čase a jaké je vaše zaměstnání?
Můj volný čas je podřizuje hlavně fotbalu, občas zajdeme s přítelkyní na badminton. Snažím se také trochu běhat, abych shodil nějaká kila (smích). Aktuálně ještě řešíme s přítelkyní svatbu, což také zabere nějaký volný čas. Vystudoval jsem bakalářský titul na Fakultě bezpečnostního inženýrství a pracuji jako projektant převážně vodohospodářských staveb.
Sledujete webový portál fotbalunas.cz? Jestli ano, co na něj říkáte?
Anoo fotbalunas.cz sleduji, je to opravdu pěkně zpracované. Je super, že někdo takto sbírá informace a vytváří kompletní přehled o soutěži. Snad vám to ještě dlouho vydrží.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.