Vyhrát hráče kola je drahá sranda, ale udělám vše pro to, abych si to zopakoval směje se Filip Kotchera

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Filip Kotchera! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na konci minulého rozhovoru si sliboval, že portál začneš sledovat, takže o svém vítězství patrně už dávno víš.
Ano, dostál jsem svého slibu a koukal jsem se na průběh hlasování.
Nominaci jsi si zasloužil za dva góly proti Pustovětům, můžeš nám popsat jak padly?
První gól byla hlavně zásluha Martina Vančury, který zahrál perfektně rohový kop a ode mne se to ve své podstatě jen odrazilo do brány (smích). Při druhém gólu jsem se uvolnil a Honza Mutinský mě našel skvělou přihrávkou, ze které jsem neměl jinou možnost než opět dát gól...
Druhým gólem jsi vyrovnával na konečných 2:2 a to dokonce až v 90. minutě. Šel si potom i na penalty?
Na penalty jsem nešel. Z minulosti jsem pochopil že to není má silná stránka. Nebo lépe řečeno nikdy mi nešly.
V minulém rozhovoru si nám prozradil, že si hrál hanspaulku. Může "malý" fotbal přinést hráči něco do klasického fotbalu?
Hanspaulka je hodně rychlá, takže určitě větší přehled, rychlost, lepší orientaci v prostoru. Ale zas musím říct, že když jsem na větším hřišti, tak mi dělá velký problém uhrát 90 minut. Takže v něčem je to přínos, to ano.
Také si naposledy vyjmenoval pražské týmy, kde jsi působil v mládežnických kategoriích. Jakou nejvyšší soutěž se ti podařilo hrát?
Abych řekl pravdu, tak si to už přesně nepamatuji. Na co si vzpomínám, tak je Pražský přebor, ale to už je hodně dávno.
Když říkáš pražský přebor, neznamená pro tebe náhodou angažmá v Sýkořici paradoxně více "fotbalového" cestování než si doposud zažil?
Jo tak to je pravda. Předtím jsem jezdil maximálně lehce za Prahu, ale teď strávím stejně času na cestě jak na tréninku.
A co samotný přechod z mládežnického do dospělého fotbalu, jaký byl?
Hraji za chlapy už od nějakých 16-ti let, takže to byl krušný přechod. Moc jsem si nemohl zvyknout na hru tělem, ale po jedné sezóně už to bylo v pohodě.
Nedávno jsme přidali na našem portálu možnost hodnocení, jak utkání, hráčů ale i rozhodčích a ostatních věcí. Co si o tom myslíš?
Myslím si, že je to dobrý feedback pro celou soutěž. Jak pro hráče, tak i pro funkcionáře. Co se týče hráčů, tak vidí jak viděli jejich výkon fanoušci a u rozhodčích je to to samé. Určitě je to užitečná věc.
Já ti moc děkuji za tvůj čas, přeji mnoho štěstí v sobotu, třeba se ti podaří připsat si hattrick v naší rubrice hráč kola a znovu se "setkáme".
Já ti též děkuji a přeji pěkný víkend. Udělám vše proto, abych si to zopakoval. I když je to v kabině drahá sranda (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.