ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 25.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal znovu Martin Kolařík z týmu TJ Jestřebí-Provodín! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vraťme se k poslednímu utkání, které proběhlo netradičně uprostřed týdne. Jak byste vy zhodnotil tento zápas?
Utkání se hrálo ve středu a jsme vůbec rádi, že nás bylo jedenáct. Byl těžký terén, nerovnosti, díry, tvrdý podklad. Dva dny mě z toho bolela záda! Fotbal se v Lindavě určitě nehrál. Moje hodnocení jedním slovem - hrůza.
Fanoušci Vám opět poslali zásadní množství hlasů. Vnímáte to, že Vám a určitě i klubu, hodně lidí fandí?
Netuším kolik mě kdo poslal hlasů, ale rozhodně nikde nesdílím odkazy na sítích, to není můj styl.
Jak byste zhodnotil trenéra Koláře?
Trenéra Koláře nějaký čas znám. Jeho náročnost chápu, přeci jen se v Jestřebí hrál krajský přebor a teď se zde hraje džungle. I když vyhrajeme třeba 5:0, tak se opravdu na to nedá koukat. Pak si přečtu ohlas na poslední nedělní zápas diváka z Dubnice, kterému naopak chybí reálný pohled na to, co se tam odehrávalo. Jinak doufám, že Pavel Kolář vsadil na správného koně, jelikož můj příchod do klubu se nerodil vůbec lehce, bylo to docela drama a musel se rozhodnout. Těžká doba. Neznám moc lidí, co do fotbalu dávají tolik jako on, táhne to prakticky sám. Má můj respekt.
Jaké má vlastně Jestřebí fotbalové zázemí?
Zázemí je nejlepší v celé soutěži. Máme vše co potřebujeme - kvalitní balony, špičkové hřiště (kde se dá praktikovat fotbal a nemusíte mít strach, že zakopnete o krtinec), dopravu na utkání a tréninky klubovými vozy, atd. Podmínkami se to velmi vymyká dnešní realitě a jsme za to vděční.
Je v plánu nějaká letní akce, co se Vašeho klubu týče?
V plánu je samozřejmě rozloučení se sezónou, to bude docela slušná akce vzhledem k postupu. Já osobně nehraji žádné turnaje, nikdy jsem je nehrál, nemám to rád. Pro mě sezona skončila prakticky v Dubnici, kde jsme postoupili.
Máte ještě nějaké jiné koníčky, než jen fotbal?
Mám rodinu, takže se snažím věnovat jí. Jinak mě baví filmová hudba, metalové festivaly a koncerty, kolo, brusle, a v zimě miluji lyže.
Naposledy jsem se Vás ptal na nejlepší fotbalové období, nyní se naopak zeptám na to nejhorší...
Nejhorší období byly asi dvě. Odvolání trenéra hráči a vzpoura v Doksech...to bylo dost husté a nešťastné období. S odstupem to vidím jako chybu. Ve druhém případě sestupové starosti v krajském přeboru. Měli jsme mladý tým a byly to nervy do poslední minuty v derby s Českou Lípou. Šílená záležitost, nikomu to nepřeji.
Jak silné je povědomí o našem portále v týmu? Vnesla naše práce do týmu například takovou soutěživost?
Kluci se o webu celkem baví, ale že by se do toho vnášela soutěživost to zase ne. Jsme v klidu, protože se postoupilo. Konec dobrý, všechno dobré.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.