Šest gólů? To jsem dal zhruba před pěti lety Ohníči, vzpomíná Aleš Blažek

Fotbalisté Straškova bojují o záchranu ve fotbalové I.B třídě. Naposledy porazili poslední Kozly 10:0, hned šestkrát se trefil do černého záložník Aleš Blažek, který se tak stal Hráčem 22. kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Přijměte gratulace k vítězství v anketě Hráč kola. Potěšilo vás to?
Mockrát děkuji. Určitě je to příjemné ocenění, zvláště v sezóně, ve které se nám jako týmu výsledkově ani herně příliš nedaří.
Do sestavy kola vás nominoval trenér Ladislav Bohuslav. Myslíte, že to byla oprávněná volba?
Několikrát jsem mu řekl, že fotbalu moc nerozumí (smích). Hlavně když fandí pražské Slávii (smích). A teď vážně. Samozřejmě mu děkuji a myslím, že jsem byl hlavně jediný, kdo měl štěstí v koncovce. Tak snad jsem si to i zasloužil.
Máte ponětí, kdo pro vás hlasoval? Přeci jen jste první zástupce Straškova, co v naší anketě zvítězil...
Určitě nevím všechny, kterým bych měl poděkovat. Hlavní rozesílatel byl spoluhráč Kuba Novotný a kamarád Pavel Král. Všem moc děkuji.
V posledním zápase jste jasně přejeli poslední Kozly. Byl to opravdu tak lehký zápas?
Z utkání jsme měli vzhledem k ,,nečekanému" výsledku v utkání Rovné - České Kopisty obavy, protože Kozlům již o nic nejde. Jenže soupeř v letním počasí po 20 minutách odešel fyzicky a potom to byla už jen otázka skóre.
Vy sám jste nasázel šest gólu. Je to vaše nejvyšší meta, nebo už jste dal v jiném utkání více branek?
Na stejnou otázku se mě po zápase ptalo hodně lidí (smích). Jednou už jsem šest branek dal. Bylo to Ohníči při výsledku 11:1. Ale to je asi pět let zpátky. A nebylo to šest branek v řadě.
Jaký zásah proti Kozlům byl podle vás nejpovedenější?
Asi ten poslední, kdy jsem se trefil za vápnem pod břevno.
Udrželi jste náskok před TJ Rovné, záchranu tedy máte ve vlastní moci, že?
Ve vlastní moci snad naše zápasy. Ale myslím si ještě šest bodů udělá. Je přeci jen po pouti (smích). Na nás tedy je, abychom získali minimálně bod. A to v našich silách určitě je.
Nyní jedete do Lukavce, kde můžete jen překvapit. Jak můžete domácí zaskočit?
Lukavec je doma hodně silný, ale nyní se mu výsledkově příliš nedaří. Zaskočit? To nevím, ale určitě zkusíme hrát dobře zezadu a budeme hrozit z brejků. Uvidíme, s čím přijde náš trenér.
Můžete našim čtenářům prozradit, co děláte ve volném čase a čím se živíte?
Nejvíce volného času věnuji dostavbě domu a zahrady, která se blíží do finále. Jinak zkouším co nejvíc času věnovat synům a nějaký vyšetřit na manželku (usmívá se). Kromě fotbalu hraji hodně tenis a přes zimu hokej a badminton. Pracuji ve stavebnictví.
Blíží se EURO 2016. Jak tipujete výsledky naší repre?
Vzhledem k naší hodně těžké skupině bych považoval za velký úspěch postup do vyřazovacích bojů.
Sledujete webový portál fotbalunas.cz?
Ano, pravidelně ho navštěvuju už asi půl roku, kdy jsem obdržel odkaz od kamarádů se sestavou kola, kde jsem se objevil. Byl jsem mile překvapen kvalitou stránek a množstvím informací.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.