ROZHOVOR S HRÁČEM 25. KOLA III. třídy sk. A, okr. Vyškov 2015-2016, Pavlem Škvárou

V Opatovicích se v poslední době podařilo vytvořit pod vedením trenérů Huberta Jelínka a Josefa Trávníčka velmi kvalitní tým, který ještě ani v této sezóně není úplně za hry o postup do vyšší soutěže. Jednou z opor je univerzální hráč Pavel Škvára. Ve 25. kole ve Švábenicích podal velmi dobrý výkon,  vstřelil krásnou branku z přímého kopu a s velkým počtem hlasú vyhrál hlasování o hráče kola   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stejně jako všech, se Tě zeptám kde a kdy jsi začínal s fotbalem a kdo Tě k němu přivedl? Ve kterých mužstvech jsi hrál, kteří trenéři Tě vedli, kde se Ti líbilo, nebo naopak nelíbilo. Na které období své kariéry nejraději vzpomínáš? Jaké jsou Tvoje fotbalové cíle?
S fotbalem jsem začínal v devíti letech ve Vyškově, kde mě k němu poprvé přivedla máma, poté se mě více ve fotbalu pochopitelně věnoval táta.Po roce si mě vytáhl pan Mauer do Drnovic ,kde jsem prošel všemi mládežnickými výběry a pravidelně hrál žákovskou ligu a moravsko-slezkou dorosteneckou ligu.Pár startů jsem si připsal i v celostatní dorostenecké lize. Z Drnovic nejraději vzpominám na trenéry pány Cipriána,Kalu,Kaldu,Štěpána a Kafku.Ještě v dorosteneckém věku jsem se snažil prosadit pod Vámi (panem Zbořilem) v krajském přeboru mužů v Dědicích, ale v tak nabytém kádru se mi to nepodařilo. Tehdy mě oslovili kluci z Vyškova, co hráli za Otinoves, jestli bych to nechtě l zkusit právě tam a byla to dobrá volba. V Otinovsi jsem strávil téměř šest sezón a zažil horší časy a to pád z 1.b až do třetí třídy, ale i ty lepší a to postupný postup zpátky do 1.b třídy..Byl jsem dva roky po sobě nejlepší střelec a to 3.třídy a rok nato okresního přeboru. Rád na působení v Otinovsi vzpomínám.Stejně tak rád vzpomínám na tři sezony strávené v okresu v Dědicích.Nevydařené z mého pohledu bylo půlroční působení v Němčanech. Můj cíl je snad jen ten,že chci podávat stabilně dobré výkony a pomoci týmu držet se na špici tabulky.
Zajímalo by mě jak jsi se dostal do Opatovic, kdo Tě tam přivedl a proč jsi se rozhodl restartovat kariéru zrovna tam?
V Opatovicích jsem se ocitl po kontaktu s mým bývalým spoluhráčem z Otinovse Milanem Sikorou a setkáním v Kauflandu s koučem Opatovic Hubertem Jelínkem, který o mě jevil zájem delší dobu. V rozhodování sehrálo roli i to že, to mám do Opatovic kousek a byla to výhra...pěkné hřistě a posezení. Pánové Huber Jelínek s Pepou Trávníčkem tam fotbal dělají s nadšením a samozřejmě i další lidé a k tomu skvělá parta kluků na hřišti i mimo něj. Myslím že se to promítlo i na letošních výsledcích,kdy jsme dokázáli bojovností strhnout i ty zápasy, ve kterých se tolik nedařilo, na naši stranu.Z fotbalu už chci mít hlavně radost, trávit tam čas s dobrými lidmi a to v Opatovicích zažívám.Myslím si že si rozumím opravdu se všemi, nejvíce asi s naším "rebelem" Zdenkem Švédou.
Děláš aktivně nějaké jiné sporty? Jaký sport by jsi asi dělal, kdyby jsi nehrál fotbal.
Žádný jiný sport aktivně nedělám a kdybych si měl zvolit co bych dělal místo fotbalu, tak by to byl asi tenis.
Jaké sporty rád sleduješ, ať už naživo, nebo v televizi?
Ze sportů samořřejmě sleduji fotbal...ať tuzemský nebo i zahraniční a odmalička fandím Manchesteru United. Rád kouknu i na tenis a hokej a moc mě baví sledovat téměř všechny zimní sporty a z nich nejvíc asi biatlon,skoky na lyžích a alpské lyžování.
Jaký je tvůj mimofotbalový život, rodina, zaměstnání, mimosportovní zájmy a třeba ideální dovolená? Cestuješ rád? A když ano, tak kam?
Pracuji v malé firmě , kde vyrábíme elektrické rozvaděče a skříně s požární odolností a práce mě baví. Většinu volného času trávím s manželkou a naším černým labradorem Ronym, který je momentálně jako naše dítě.Můj obrovský koníček je sportovní rybaření, konkrétně se snažím soustředit na lov velkých kaprů, které pak s radostí pouštím zpět do vody...je to záliba která mě naplňuje a u které si odpočinu. Člověk vypne od starostí všedního dne a na další aktivně sportovní život mi už čas nezbývá. Ideální dovolená je samozřejmě na kapry do Francie, Chorvatska nebo jiných rybářsky zaslíbených zemí, ale nesmím zapomenout na manželku a to pak připadá v úvahu Turecko a podobné destinace kde člověk načerpá zpět ztracenou energii ze slunce.
Prozraď na sebe něco na co jsem se nedokázal zeptat, ať ze soukromého nebo fotbalového života.
Nechci nikomu sahat do svědomí ani někoho osočovat, ale trápí mě výkony rozhodčích a asistentů z lidu, kteří umí svým rozhodováním kolikrát zkazit celou hru a zbytečně vyhrotit zápas a pokazit celou radost ze hry.
Tradiční vzkaz pro Tvoje fanoušky a příznivce vašeho mužstva.
Mým největším fanouškem je má žena a také máma s tátou a tím jim děkuji za podporu. Dále chci poděkovat Všem našim věrným fanouškům, co objíždí naše zápasy a v neposlední řadě klukům z týmu a Vám pane Zbořil za strávený čas na fotbalech a pěkné články o naší třetí třídě.
Děkuji za rozhovor, přeji Ti hodně úspěchů ve sportu i v osobním životě a hlavně aby Ti fotbal dělal ještě dlouho jenom radost.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.