Jsem rád za každou minutu na hřišti a těší mě ,že jsem dal konečně za A-tým gól, říká Radek Ryšavý, zvaný Cukřík

Kvůli časovému zaneprázdnění přinášíme rozhovor s Hráčem 25. kola s menším spožděním, za které se dodatečně omlouváme našim čtenářům i Radku Ryšavému, který naší anketu v 25. kole s přehledem vyhrál..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledních kolech jsme v Okříškách jako doma! Dnes zdravím Radka Ryšavého, hráče 25. kola. Radku gratuluji, už moc hráčů v kabině nezbývá, kteří si ještě nepřipsali vítězství v naší anketě :) ?
Dobrý den, děkuji za všem co pro mě hlasovali a spoluhráčům, že nehráli naplno a díky tomu jsem byl zvolen v tomto kole. :D
Tentokrát se na fotbalové začátky zeptám hned v úvodu – představte se nám prosím krátce: kde jste začínal s fotbalem, fotbalově vyrostl a kterými kluby jste prošel?
S fotbalem jsem začínal v Okříškách v 6 letech, kde jsem hrál do dorostu. Poté jsem zavítal do třebíčského HFK na poslední dorostenecký rok. V kabině mužů jsem se již hlásil zpět v mateřském oddílu SK.
V sestavě Okříšek se objevuje ještě Zdeněk Ryšavý. Jaké jsou vazby mezi Vámi :)?
Se Zdeňkem „Kudrnem“ Ryšavým jsme bratři. Je o rok a půl starší takže spolu nastupujeme od přípravky a jsme výkvětem akademie SK :)
Diváci Vás vybrali po duelu s Chotěboří, kterou provází na jaře dobrá pověst. Jaký to byl zápas co do kvality, nasazení..?
Všechno začalo krásným rozloučením se dvěma legendami okříšského fotbalu, kteří s námi ještě loni hráli. K zápasu: byl to velice těžký zápas, kdy se nám navíc zranil již v páté minutě Dubák (dej se co nejdřív do kupy). Určitě nám pomohlo, že jsme dali první gól po krásných nůžkách Michala Zemana. Chotěboř po chvíli vyrovnala, ale těsně před půli zaúřadoval náš kanonýr Víťa Bastl. V druhé půli byla škoda nevydařené penalty, která nás ale nakonec nemusela mrzet, závěrečný nápor hostů jsme i se štěstím a výborně chytajícím Libisem přečkali a mohli jít slavit za diváky, pro které to bylo z mého pohledu atraktivní utkání.
Nejsou ta poslední kola v podáních týmů, které už o nic nehrají, takříkajíc laxnější ?
Nad tím nepřemýšlíme, i když už je únava velká a myslím, že všichni se těší na konec sezóny, tak stále hrajeme naplno a z každého zápasu chceme získat 3 body.
Čeká vás poslední kolo a pak letní pauza –jaké máte plány na léto?
Příští týden máme zakončení s celým týmem a se všemi fanoušky. O prázdninách se chystáme na cyklovýlet na Křivokládsko, kde prožijeme krásné 4 dny s kamarády z SK a některými fanoušky. Jinak asi strávím i dost času u televize, jelikož je EURO a v srpnu Olympijské hry v Riu.
Závěr soutěže je pořádně zamotaný – koho tipujete na celkové vítězství. Myslíte, že to Bíteš přece jen zvládne nebo Humpolec dotáhne malý zázrak?
Osobně věřím Humpolci.
A naopak koho tipujete, že se připojí k Herálci a Brodu jako sestupující? Ve hře jsou opět Jaroměřice, které po kontumaci mají o bod méně a asi psychickou nevýhodu..?
Netroufám si tipovat, jsem pouze rád, že v této situaci není naše mužstvo. My si pojedeme poslední zápas užít, navázat a snad i završit naše jarní výkony. Ještě jde o třetí flek :)
Poslední část bude jako již tradičně patřit dotazům našich čtenářů: Proslýchá se, že máte zajímavou přezdívku v klubu, prozradíte ji? Jak taková přezdívka vznikne :) ?
Spoluhráči mě nazývají cukřík, protože říkají, že jsem vždycky vymazlený.
Kabina se ptá, jestli jste si dal do jarní sezóny nějaké předsevzetí a zda se naplnilo?
Speciální předsevzetí jsem si nedal. Jsem rád za každou minutu na hřišti, ale určitě jsem si přál, abych dal konečně za A-tým gól a to se povedlo, za což jsem byl hrozně šťastný.
Děkuji za rozhovor a mějte se fajn!
Taky děkuji. Zdravím všechny fanoušky a příznivce SK. Ať se váš web rozvíjí!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.