Určitě bychom po postupu potřebovali posílit, má jasno Petr Tuček

Fotbalisté Libochovic jsou dvě kola před koncem soutěže předčasným vítězem a postupujícím ve fotbalové I.B třídě, skupině B. A Hráčem kola se díky výkonu v Hrobě, kde Libochovice vyhrály 3:1, stal krajní záložník Petr Tuček!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Přijměte gratulace k vítězství v anketě Hráč kola. Potěšilo vás to?
Děkuji, strašně moc mě to potěšilo. Je to pro mě taková malá třešnička na dortu za celou tu sezonu, která byla pro nás hodně úspěšná.
Do sestavy kola vás nominoval trenér Václav Řezníček. Myslíte, že to byla oprávněná volba?
Doufám že ano (smích). Asi to bylo tím, že moc gólů nedávám. A v Hrobě mi to tam konečně spadlo. Jinak mu moc děkuji!
Máte ponětí, kdo pro vás hlasoval?
Myslím si, že asi lidi kolem fotbalu v Libochovicích a samozřejmě přítelkyně. Ani jsem nějak nezaregistroval, že nějaké hlasování proběhlo (smích).
Nebojím se říci, že naší anketu v poslední době ovládáte. Popichujete se díky tomu v kabině?
Nějaké hecování tam vždycky je. Ale více příjemnější je to pro vedení klubu. Díky výhře v sestavě kola je zase o něco bohatší klubová kasa (smích).
V Hrobě jste vybojovali díky výře 3:1 postup. Jak těžký to byl zápas?
Byl to velmi náročný zápas, kterému nepřálo ani počasí. Domácí byli častěji na míči a dobře kombinovali. Díky svým velkým hráčům hrozili pomalu z každého rohu, nebo standardky. My jsme naštěstí dávali góly.
Byl už vůbec čas na malou postupovou oslavu?
Zatím moc ne. Hlavně proto, že se hrálo v neděli a hodně kluků šlo domů. Museli ráno vstávat do práce. Ted máme naštěstí volné kolo, tak navštívíme nějaké zápasy v okolí a pak si uděláme takovou malou "předdokopnou" (smích).
Do konce sezóny vám schází jediný zápas. Takže se zeptám - jak byste hodnotil ročník 2015/16 z pohledu Libochovic?
Máme výborné vedení, které to v průběhu celé sezony nemělo vůbec jednoduché. Utvořili jsme si výbornou partu a jsme taková fotbalová rodina. Chtěli jsme hrát co nejlepší fotbal a dostat se co nejvýše. Ale že postoupíme, to snad nikdo nečekal. Byl to náš sen společně s fanoušky. Ten se stal skutečností.
Jak velký skok pro vás může být příští rok účast v I.A třídě? Myslíte si, že budete muset posílit?
Skok to bude určitě veliký. Te tam spousta výborných týmů. Myslím si, že bychom měli posílit. Na nějaké zápasy jsme jezdili ve dvanácti lidech. Ale tohle je věc vedení týmu. Já věřím, že nějaké plány už má.
Můžete našim čtenářům prozradit, co děláte ve volném čase a čím se živíte?
Tento týden jsem úspěšně dodělal vysokou školu a nyní si hledám práci. Ve volném čase se nejvíc snažím věnovat sportu a procházkám se psem. Mám rád také grilování.
Blíží se EURO 2016. Těšíte se? Jak tipujete naší repre?
Těším se strašně moc! Věřím, že se dostaneme daleko. I když s námi nikdo moc nepočítá. Jako tenkrát s Řeckem v roce 2004.
Znáte vůbec webový portál fotbalunas.cz?
Ano, znám ho krátce. Jsou to dobré stránky a redaktoři odvádí výbornou práci!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.