ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 26.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jaroslav Kerouš z Pacova. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaroslave, byl jste fanoušky fotbalunas.cz zvolen hráčem 26. kola I.B třídy sk.A. Zkuste si vzpomenout na víkendové utkání a zhodnoťte ho z Vašeho pohledu.
Zápas byl jedna velká divočina. K vidění byl velmi ofenzivní fotbal, který měl kromě našeho vítězství snad všechno. Hrálo se nahoru dolu, kdy jsme nejdříve vysoko prohrávali, ale během několika minut jsme dokázali utkání otočit. K vidění tak bylo velmi kvalitní zápas od obou mužstev.
K vidění byl dramatický zápas s mnoha góly. Jak jste si ho jako obránce užil?
Defenzíva v tomto zápase moc nevyčnívala, ale zápas jsem si užil. Už jsem snad prošel všemi pozicemi, ale tohle byl můj první zápas na pozici pravého obránce. Sice už nelítam nahoru dolu a na konci mi trošku docházeli síly, jelikož už tolik netrénuji, ale zápas mě bavil.
Vašemu týmu se vůbec nepovedl začátek jarní části sezóny a v té další budete muset hrát Okresní přebor. Jaké jsou Vaše pocity?
Je to pro mě velké zklamání, že se tato soutěž neudržela. Objektivně však musím zhodnotit, že náš sestup je zasloužený. Měli jsme dobrý vstup do soutěže, kdy jsme na podzim drželi střed tabulky, pak se nám ale zranila kostra mužstva a hra přestala fungovat. Jaro na to navázalo, přišli další zranění a poslední zápasy jsme pořádně nebyli schopni dát dohromady hráče na tři mužstva. Sice jsem zklamán ale po přístupu a vlivem zranění je to nakonec bohužel zasloužené. Mrzí mě to o to víc, že to byl můj poslední zápas, jelikož nyní hodlám svoji kariéru ukončit.
A teď trošku z jiného soudku, mohl byste se nám představit, kolik je vám let a co děláte mimo fotbal, jaké máte jiné záliby?
Je mi 33 let a pracuji jako majetkový a finanční poradce. Nyní zažívám velký životní restart, kdy se po osobních problémech snažím vrátit zpátky do normálního procesu. Mezi mé další koníčky jinak patří hudba, malování, přátelé a rodina. To je to nejvíc, co mi život může nabídnout.
Máte nyní nějaké osobní cíle v životě?
Mým nějvětším osobním cílem je teď vrátit se zpátky do života, poté co jsme byl půl roku mimo, chci zažít znovu pořádně pracovat a vnímat všechny věci.
Zpět k fotbalu. Zkuste zavzpomínat na vaše fotbalové začátky. Kdo vás k fotbalu přivedl, kde jste s ním začínal a kterými týmy jste případně za svoji kariéru prošel?
S fotbalem jsem začínal relativně pozdě, asi až ve 14 letech. Bylo to shodou náhod, poté co jsme byli se školou v Anglii na výměnném pobytu a tam jsme si s klukama kopali. Kamarád mě pozval ať přijdu na trénink a následně mě zaregistrovali a začal jsem hrát. Poté jsme měl těžké zránění a byl jsem tři roky mimo hru. Pak jsem na chvíli přestoupil do Černovic, kde jsem zažil dva krásné roky, na které moc rád vzpomínám a dodnes jsem s těmi lidmi v kontaktu. Jinak už jsme po zbytek hrál celou dobu pouze v Pacově.
Kterého klubu u nás nebo v zahraničí jste největším fanouškem? Popřípadě jaká fotbalová soutěž je Vám nejbližší?
Kromě našeho týmu fandím jinak na ligové úrovni Spartě Praha. V zahraničí to je více týmů, napříkald Barcelona, Juventus a Arsenal. Liga je mi nejblížši španělská a anglická.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Těch je hodně. V dětství to byl Alessandro Del Piero z Juventusu a za Spartu Pavel Nedvěd. V Současnosti je to hlavně Iniesta a Xavi.
Sezóna skončila, jaké jsou Vaše plány na léto a fotbalovou pauzu?
Jsem jednatelem klubu a díky novému přestupnímu řádu nás tedy čeká hodně práce, kdy budeme řešit a ladit přestupy od mládeže až po dospělé, což zabere spoustu času. A pokud mi to zdraví dovolí, rád bych navštívil festival Colours of Ostrava.
Vyhrát hráče kola se nepovede jentak každému. Budete muset přispět do týmové kasy nějaké dotace nebo si hráči vyžádají spíše nějaký aperitiv?
Určitě přispěji nějakou stokorunou a jelikož budu končit svoji kariéru, tak dám i nějaký ten špiritus na dokopnou.
Jsme na konci rozhovoru. Sledujete náš webový portál fotbalunas.cz? Jak jej hodnotíte?
Začal jsem tento web pravidelně sledovat až pár kol zpátky, ale hned na začátku se mi tato idea velice líbila. Všímam si i neustálého rozšiřování, aktualizací a bonusů. Jsou tu zajímavosti pro hráče i fanoušky. Přijde mi to jako skvělá myšlenka na téhleté úrovni.
Děkuji moc za rozhovor a přeji hodně štěstí ve fotbalovém i osobním životě.
I já vám děkuji a zároveň chci poděkovat všem co pro mě hlasovali a hlavně své rodině a přátelům, kteří při mně stojí a díky kterým se mohu v životě posouvat dále.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.