ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 30.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 30. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Petr Wágner z týmu TJ Jestřebí! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vraťme se k poslednímu utkání, jak byste zhodnotil tento zápas?
Poslední utkání sezóny bylo velmi těžké, protože jsme věděli, že jsme první. Asi i proto to hodně kluků vypustilo a nakonec pro nás bylo utkání velmi složité. Jsem z něho v rozpacích, hlavně za ten přístup, někteří do toho prostě nedali tolik, co mohli.
A jak jste byl spokojen se svým výkonem?
Nominací i následnou výhrou v anketě jsem byl poněkud překvapen, protože bych ani neřekl, že jsem v posledním utkání zahrál lépe, než třeba v těch minulých.
Jaké máte vyhlídky po postupu do nové soutěže?
Já osobně jsem srdcař, který nevypustí jediný míč, takže pro mě to bude samozřejmě boj o první místo, chci se o něj porvat. S týmem jsme si ale ujasnili, že skončit do pátého místa by bylo nakonec skvělé. Uvidíme, dáme toho každopádně vše.
Bude tým posilovat? Nebo naopak někdo odejde?
Nějaké plány na posílení máme, ale nic konkrétního vám říci nemůžu, protože trenér Kolář je na tohle téma dost citlivý. Bude se teď i měnit zákon, takže nastane změna s hostováním. Jinak si myslím, že by v našem týmu bylo zapotřebí posílit zálohu a možná by to chtělo i jednoho útočníka.
Jaké byly Vaše fotbalové začátky?
Jsem zde místní, takže jsem tu vyrostl a fotbal tu hraji již od malička, zhruba od pěti-šesti let, kdy jsem začal kopat v mladších žácích. Fotbal tu hrával už můj děda, který mě k tomu odjakživa vedl, takže fotbal pro mě zůstal jedničkou. Určitě jsem člověk pro fotbal.
Nejlepší období ve fotble?
Těžko říci. Nejlepší byl asi dorost v Lípě, kde nás vedl pan Hejda. To bylo zřejmě to nejlepší období. S týmem jsme makali, což mě osobně nejvíce vyhovuje, protože nejsem bůhvíjaký technik. Navíc i pan Hejda sympatizoval s dříči, takže se mi tu velice dařilo.
Napak nejhorší?
Nejhorší byly rozepře s panem Kolářem, po kterých jsem si musel dát s fotbalem pauzu. Už jsme si vše vyříkali, takže je vše v pohodě.
Jak zhodnotíte náš výkon na Euru?
Špatný, špatný! Přišlo mi, že to po té vydařené kvalifikaci úplně vpustili. Teď hráli vážně hrozně, bez bojovnosti, laxní, no hrůza. Podle mě to hrajeme špatně hlavně v tom, že se snažíme bránit a hrát na jeden gól. Slováci mají třeba podobný tým a hrají neskutečný fotbal, protože mi přijde, že mají mnohem větší chuť hrát, než my.
A co říkáte na náš fotbalový web?
Za mě super stránka. Je to napsané jednoduše, přehledně a hlavně úplně. Pro mě je to úžasné v tom, že se dozvím to nejpodstatnější, co potřebuji. Píšete stručně, výstižně. Musím váš portál jedině pochválit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.