ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo 1.B třída sk. A - Martin Bartizal: "Ve volném čase se krom přítelkyně a sportu rád věnuji spánku."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Nová posila v dresu nováčka soutěže z Nové Vsi Martin Bartizal ve zpovědi fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji vám k zisku hráče kola. Co to pro vás znamená?
Děkuji. Toto ocenění mě samozřejmě těší, mám z něj radost. Ale neberu to tak, že bych byl v tomto kole nejlepší. Spíše tak, že se mi tento zápas povedl a dostal jsem dostatek hlasů od svých "fanoušků", kterým tímto mnohokrát děkuji.
Kdo si myslíte, že vám poslal nejvíce hlasů?
Těžko říct, průzkum jsem neprováděl (smích), ale pravděpodobně přítelkyně Barča, dále rodina, spoluhráči a fanoušci Nové Vsi. Ještě jednou jim tak děkuji.
Jak jste viděl vy samotný zápas se Suchdolem?
O kvalitě soupeře jsme moc nevěděli. Šli jsme do zápasu s tím, že chceme navázat na dobré výkony z přípravy. To se nám v první půli celkem dařilo. Opticky jsme měli navrch a nastřelili jsme dokonce břevno. V druhé půli se to obrátilo, Suchdol byl více na míči a vytvořil si tlak, z kterého pramenily i šance. Ty naštěstí neproměnil. My si také vytvořili jednu tutovky, ale Gramy (Petr Graman) při ní mířil pouze do tyče. Zápas tak podle mě skončil spravedlivou remízou. I když jsme chtěli vyhrát, s bodem jsme byli spokojeni.
Letos jste přestoupil do Nové Vsi. Proč jste si vybral právě nováčka 1. B?
V Roudném jsem končil čtvrtou sezonu a občas už jsem z fotbalu nechodil "happy" jako dřív. Takže jsem chtěl zkusit něco jiného. A jelikož přítelkyně táta dělá asistenta trenéra v Nové Vsi, tak to tak nějak přišlo samo. Navíc v týmu už jsem měl kamarády a chodil jsem se tam dívat na plno zápasů.
Jaké má Nová Ves pro tuto sezónu ambice?
Jelikož jsme nováček, tak prvotní cíl je záchrana. Ale vzhledem k tomu jaký se tu podařilo poskládat mančaft, tak si myslím, že střed tabulky je reálný. Uvidíme, třeba překvapíme a půjdeme na postup (smích).
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Pro mě jsou jedničkou Sparta Praha a Manchester United. Vyloženě fotbalový vzor nemám, ale z gólmanů nejvíce sleduji Davida de Geu. A ještě bych uvedl svého předchůdce v Nové Vsi Fandu Pavlů, který ve svém věku dokázal v brance velké věci.
Jaké jsou vaše koníčky, když se zrovna nevěnujete fotbalu?
Obecně rád sportuji, registrovaně hraji ještě hokejbal a futsal, a také si rád zahraji třeba tenis. Jinak většinu času trávím s přítelkyní, rád se kouknu na nějaký film a pořádně se vyspím (smích).
Utkvěl vám v paměti nějaký zápas na který jen tak nezapomenete?
Určitě zápas v Rokycanech. Bohužel nepříjemná vzpomínka. Tam nás tenkrát zařízli. Od začátku nás rozhodčí šikanoval, totální bezmoc. Zápas se nakonec ani nedohrál. Týkalo se to kauzy Berbr, proběhlo to i v televizi. Ale mám i příjemnější vzpomínku, to jsem jednou v Křemži chytil dvě penalty a vyhráli jsme 1:0 (smích). Nicméně na každý vyhraný zápas rád vzpomínám.
Máte nějakou perličku z kabiny, která by se dala publikovat?
Tak to Vám bohužel nic nepovím. Co se řekne v kabině, mělo by tam i zůstat. I když občas něco unikne, znáte to (smích).
Chtěl byste prostřednictvím fotbalunas něco vzkázat spoluhráčům, přátelům, fanouškům…?
Snad jediné. Kromě toho, ať jsou zdraví, fotbal, ať je pořád baví!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.