ROZHOVOR S HRÁČEM 3. KOLA - Exligista Jirka Jaroš řádí v dresu Mladcové jako černá ruka, za dvě utkání nastřílel osm branek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině Mladcové stát, máte už stanovenou nějakou taxu? Ze dvou posledních zápasů jsi dal osm branek, to se nestává každý den...
Na Mladcové určuje taxy pokladník, což jsem já, takže na sebe budu určitě přísný, ale spravedlivý. A máš pravdu, 8 gólů za dva zápasy, se opravdu nepovede každý den...
Tvůj výkon podle fotbalových expertů proti Lužkovicím byl výborný, jak hodnotíš výkon celého Vašeho týmu, Zlínský deník psal, že jsi byl utržený z řetězu....?
Nevím, z čeho vycházel Zlínský deník, ale jsem toho názoru, že starý, tlustý, neběhající hráč nemůže být jak utržený z řetězu. Byl to spíš kvalitní kolektivní výkon ve druhém poločase, který rozhodl.
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je Tvoje fotbalová kariéra? Máš za sebou i ligu ve Zlíně, kolik máš ligových startů a máš na svém kontě i nějaké branky?
Jsem čistokrevný zlínský odchovanec jakých je málo. Před 35-ti lety jsem přišel do zlínské přípravky, pak prošel mladšími a staršímí žáky, mladším a starším dorostem, A týmem, hrál jsem i za B tým a teď hrávám přes léto i za staré pány Zlína. Za A tým jsem hrál od 1998-2002 a 2 roky jsem byl nejlepším střelcem mužstva.
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny Mladcové, proč ale Mladcová spadla z 1.A. třídy? Skončil i trenér Zdeněk Julina, kam vedly jeho další kroky?
Musím říct, že nové posily se opravdu povedly. Bláža s Krávou (Blažek a Kraváček - pozn. redakce)na stoperech povolí za zápas jednu nebezpečnou střelu, kterou navrátilec Tomáš Zálešák chytne a napravo jezdí Petr Votava, který má výborné individuální průniky. Sestup jde jednoznačně na vrub nás hráčů, protože loňský přístup byl katastrofální zejména mladších hráčů, kteří místo zápasů raději jezdili na welness pobyty, rodinné pseudo oslavy nebo fotili teplé selfíčka v ZOO s lachtanama a v pavilonu opic. Zdenda Julina šel zkusit svoje štěstí do Fryštáku jako hráč.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem? Hráváš i futsal, jak tam se Ti daří?
Jsem fanouškem Zlína a Chelsea. Až bude příští rok hrát Zlín Ligu mistrů s Chelsea, tak budu fandit ševcům... V poslední době jsou mým vzorem tlustější hráči jako brazilský Ronaldo, Horváth nebo Higuain. Malý fotbal hraju už jen na Sokolovně s kámošema, ale vzpomínám na doby, kdy jsem byl i v reprezentaci. A mezi další zájmy patří historie a procestoval jsem půlku světa s batůžkem na zádech.
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
Zatím nemůžu hodnotit soupeře, odehráli jsme jen 3 kola a první místo je určitě příjemné.
O víkendu hrajete derby na Přílukách, to bude asi těžký protivník, i když první kola se jim příliš nedařilo?
Pro nás to bude asi nejprestižnější utkání, protože Příluk je na konečné trolejbusu č.1 a my na konečné 32. Čili 7 km od sebe. A samozřejmě náš trenér Luďa Lošťák i Petr Votava, kteří přišli z Příluku, už chystají motivaci.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, jsou zde i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Musím říct, že jsem hleděl, jak podrobně a v jakém rozsahu jsou stránky vedeny a aktualizovány. Myslím, že hodně trenérů je bere i jako materiál pro svoji přípravu. Jen tak dál.
Jirko díky za rozhovor a ať se Ti tak daří i nadále....
Taky děkuju a naše fanoušky zvu na derby do Příluku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku