ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 3.kolo | 1.B třída sk. A, - "Usmátý" Michal Hanzal: "Svinů se nebojíme!"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Michal Hanzal vzpomíná ná zápas, který si nepamatuje, kde pokladník opouštěl kabinu oknem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku hráče kola. Znamená to pro vás něco, kromě zásahu do peněženky?
Děkuji. Klubová kasa bude mít určitě radost. Mě to samozřejmě potěšilo a hlavě jsou to pro náš tým důležité první tři body.
V zápase s Kaplicí jste možná trochu překvapivě zvítězili. Jak se vašima očima zrodili první body v sezóně?
Neřekl bych, že jsme zvítězili překvapivě. Hrát se dá s každým týmem (smích). Kaplice má velmi kvalitní kádr, ale i u nás je kvalita. Od začátku jsme byli aktivní a vytvořili jsme si pár slibných šancí, které pro nás bohužel neskončili gólem ba naopak inkasovali jsme jako první. Podařilo se nám rychle srovnat a mně navíc po nějaké chvíli dát branku na 2:1. To nám přineslo větší klid na kopačky. Hrál se fotbal na obě branky. Potom jsme kopali penaltu, které se ujal zkušený matador, dědek Peťa Fiala a bylo vymalováno (smích). V zápase padly dvě červené karty a obě byly oprávněné. Myslím si, že stejně tak byla oprávněná i naše výhra..
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Můj oblíbený klub je samozřejmě AC Sparta Praha a mým vzorem je bývalý ukrajinský sniper Andrej Ševčenko.
V poslední době se hodně nahlas mluví o nových posilách právě Sparty. Co tomu říkáte vy?
Václav Kadlec i Tomáš Rosický určitě do Sparty přinesou něco nového a věřím, že v této sezoně získáme titul a dostaneme se do finále evropské ligy (smích)!
Stejně tak i v Olešnici došlo před sezónou k odchodům a příchodům. Jaké máte ambice pro tento fotbalový rok?
Nemáme velké nároky. Stačilo by nám hrát střed tabulky abychom mohli hrát uvolněnější fotbal. Boj o záchranu jsme zažili minulý rok. Teď bychom se tomu rádi vyhnuli.
Jaká je vaše fotbalová kariéra a v kolika letech jste s fotbalem začínal?
S fotbalem jsem začal asi v 9 letech v Horní Stropnici. Kde jsem působil cca do svých 22 let. Poté jsem přestoupil do Olešnice, ve které hraji dodnes. Je tu skvělá parta, výborný trenér a fotbal na úrovni (smích).
Máte nějakého soupeře kde se těšíte na vzájemný zápas? A naopak neoblíbené hřiště?
Vždy jsou to derby a týmy ve, kterých působí moji známí. Letos to určitě bude zápas proti Trhovým Svinům! Nerad jezdím na Čtyrák, protože se tam snad vždy hraje v neděli v 10:15 (smích).
Je nějaký zápas, který jen těžko vymažete z paměti?
Asi ne. Ale zápas, který se mi naopak z paměti vymazal je z Českých Velenic, kde jsem si přihodil otřes mozku. A nepamatoval jsem si ani, že náš pokladník Onďa utíkal z kabiny oknem (smích).
Vzpomenete si na svůj první soutěžní gól?
Tak na to si opravdu nevzpomínám, přece jen už je to pár let . Ale určitě to byla neskutečná šibenice (smích)!
Jaký post vám nejvíc vyhovuje?
Mně osobně nejvíce vyhovuje post útočníka, ale tady v Olešnici máme trenéra, který tomu rozumí určitě víc jak já. A proto hraji krajní zálohu. Gól můžete dát z jakékoliv pozice!
Chtěl byste něco vzkázat spoluhráčům, kamarádům, přátelům...prostřednictvím fotbalunas?
Ano, chtěl bych poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali. Také bych chtěl poděkovat našemu trenérovi za jeho práci, kterou zde odvádí a zároveň celému týmu za skvělou spolupráci. Dále své přítelkyni za podporu a všem divákům, kteří chodí na naše zápasy a fandí nám. A nakonec bych chtěl trochu popíchnout Trhové Sviny a vzkázat jim: Že my se nebojíme (smích)!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.