Forma je dobrá, Baník bude bojovat o postup, říká v rozhovoru hráč kola Petr Souček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Petr Souček Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Začít sezónu vysokou výhrou a ještě být zvolený fanoušky jako hráč kola, to je příjemný úvod nového fotbalového ročníku. Co na to říkáš?
Je to super, že se mi to povedlo. Úvod sezóny se nám povedl, snad forma vydrží dál.
První zápas proti Čisté vypadal podle výsledku na hodně jednoznačnou partii. Navíc si dal dvě branky v závěru utkání…
Partie to byla vyrovnaná asi do 30. minuty, kdy jsme neproměnili spoustu šancí, abychom byli v klidu. Soupeř přijel jen v 11 a docházeli mu síly a konec zápasu byl v náš prospěch. Já šel na hřiště v 70. minutě a povedlo se mi dát 2 góly.
Jaká je tedy myslíš aktuální forma týmu a jeho ambice do nové sezóny? Minulý ročník to dlouho vypadalo na postup, ale v závěru Baníku jakoby začal docházet dech. Čím to bylo?
Forma je dobrá, Baník bude bojovat o postup. Myslím si, že jsme nezvládli psychicky konec sezóny a ztráceli zbytečně body, které pak chyběly...
Co změny v kádru, mátě nějaké nové tváře? Jak se Baníku dotkly změny v novém přestupovém řádu, kdy už nejsou možná hostování?
Nové tváře nemáme, spíš odešly hrát jinam. Změny se nás myslím závazně nedotkly.
V hlasování si získal téměř polovinu všech hlasů, to vypadá na velkou podporu týmových kolegů.
Tým a známí hlasovali o "stošest", díky za podporu.
Minulé rozhovory s hráči Lubné nemohly nechat nikoho na pochybách, že za počet výskytů jména hráče v článku padá něco do klubové kasy. Řekni nám tedy něco o vašem systému pokut, co všechno tam máte za položky a kolik tě bude stát vítězství v anketě?
Pokuty jsou podle obličeje a za různé věci, někdo to má těžké (smích). Kolik bude stát vítězství nevím, ale něco do placu dám.
Začátkem října přijede do Lubné fotbalová Sparta Praha, budeš na hřišti? Těšíš se na zápas proti hráčům, které si mohl vídat v televizi? Má přijet celá řada reprezentantů…
Pokud budu nominovaný, tak si rád zahraji. Již to bude druhý zápas proti Spartě. Těšíme se všichni.
Jaký je vůbec tvůj oblíbený ligový tým v ČR?
Fandím Spartě, jako většina spoluhráčů. Akorát Adam Trejbal s Láďou Brabcem jsou Slávisti a někdy to mají v kabině těžké..
Moc děkuji za rozhovor a přeji hodně štěstí do dalších kol.
Díky za rozhovor, snad někdy příště na shledanou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.