Léto jsem si užil. S berlemi, usmíval se Brázdil

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Stal se jím obránce TJ Union Děčín Zdeněk Brázdil. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se Hráčem kola. Už za sebou máte jedno vítězství z minulé sezóny. Máte z toho i podruhé radost?
Radost mám určitě, ale myslím že větší radost mají moji spoluhráči a celá kabina (smích).
Koukám, že i v nové sezóně budou hráči Unionu Děčín v naší anketě favoritem. Bavíte se o tom v kabině?
Myslím, že pokud bude někdo od nás z Unionu nominován, bude díky úsilí vedoucího mužstva vždy favorit (smích).Kabina se o tom samozřejmě baví. Výhodou je, že náš nový pokladník po nás zatím za toto ohodnocení nic nepožaduje (smích).
Nominaci jste si vysloužil za utkání v Benešově. Jaké podle vás bylo?
Řekl bych, že utkání v Benešově vzhledem sestavě. s kterou jsme tam jeli, nebylo z naší strany úplně špatné.V první půli po obdrženém gólu jsme měli šance na otočení utkání v náš prospěch. Bohužel se nám šance nepodařilo proměnit a v druhé půli nás zlomil gól na 2:1.Pak jsme to museli otevřít a Benešov nás trestal.
Dva zápasy, tři body. Ale také osm inkasovaných branek. Jak jste spokojený se vstupem do nové sezóny?
Hráli jsme dva zápasy venku. Takže si myslím, že tři body nejsou úplně špatné.Těch osm obdržených branek to už je horší.Bohužel se nám po utkání ve Šluknově úplně rozpadla obrana. Už kvůli zranění, či pracovním povinnostem, nebo dovoleným.
Jaké ambice má vůbec letos Union Děčín. Budete silnější?
Union má jistě ambice hrát v horní polovině tabulky. Myslím, že Union by měl být silnější. Ale vše je závislé na tom, jak se budeme scházet na tréninky a zápasy..Od toho se poté vše odvíjí.
V dalším kole doma hostíte Trmice. Co od soupeře očekáváte?
V minulé sezóně jsme s Trmicemi dvakrát prohráli. Dle výsledků bych řekl, že se jim povedl i začátek nové sezóny. Uvidíme, jak se jim bude dařit u nás. Každopádně uděláme vše proto, aby body zůstaly doma.
Už máte nové kabiny po požáru. Jak se vám líbí nové zázemí?
Nové kabiny už využíváme nějakou dobu a myslím, že s kabinami před požárem se to nedá srovnat.Veškeré zázemí se novými kabinami zlepšilo.Teď už jen čekáme na otevření restaurace, která by měla být brzy hotová (smích).
Jak jste vůbec užíval léto, kdy se fotbal nehrál?
Já jsem si léto opravdu "užíval". Na začátku července jsem si zlomil záprstní kůstku na noze a měsíc jsem chodil jen o berlích, takže to bylo povedené léto.
Sledujete první ligu ve fotbale? Komu fandíte?
Naší první ligu sleduji, ale fanoušek nějakého týmu nejsem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.