Marian Geňo by si přál více fanoušků na domácích zápasech

Podruhé v sezóně ovládl hlasování o Hráče kola karlovarský útočník Marian Geňo. Tentokrát jsme si s ním povídali i na téma diváků v Karlových Varech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mariane, gratuluji k dalšímu ocenění Hráče kola. Druhá výhra v hlasování v sezóně, vaši fanoušci rozjeli ročník ve velkém stylu!
Děkuji. Toto ocenění je vždy příjemné, ovšem tak trochu neregulérní. Takový Martin Jirouš pálí taky gól za gólem, jenže hlasů má málo, takže to beru s rezervou. Ale cením si fanoušků, spoluhráčů a rodiny, kteří mi ten klikanec vyšlou. Držíme ve Varech všichni spolu a i v této vaší anketě se to ukazuje.
Tentokrát jste si poradili s Admirou. Jaký to byl zápas?
Byl to hodně náročný a bojovný zápas. Soupeř byl na nás dobře nachystaný. Nakonec jsme to ale uhráli a body jsou ve Varech. Ještě teď z nich mám radost.
Trenér Tichota řekl, že Admira byla nejtěžším soupeřem, kterého jste letos zatím potkali. Souhlasíte?
Do defenzivy určitě, ale zase dopředu toho moc nepředvedli. Čížová byla asi o fous lepší. Zase musím říct, že my jsme proti Admiře nepodali bůhvíjaký výkon…
Udrželi jste se v čele Divize A, vy i nadále kralujete tabulce střelců, i když na vás dotírá čížovský Jirouš. Zatím je tedy vše na správné cestě, že?
Ano, nezlobím se. Od toho ale v týmu jsem. Ode mne se branky očekávají. Každý útočník vám řekne, že se mu hraje lépe, když to tam padá. Ale tabulka střelců pro mě není prioritou, přeji si raději týmový úspěch.
Co hře Buldoků chybí, kde vidíte největší slabinu vašeho týmu?
Slabiny tady přece nebudu vykřikovat, ať si je ostatní trenéři zjistí sami (úsměv). Spíše bych si přál více fanoušků na domácích zápasech. Máme sice skvělý kotel, který celý zápas SLUŠNĚ a krásně fandí a je ozdobou divize. Ale těch ostatních lidí by to chtělo víc. Věřte, že je na co se koukat!
Překvapuje vás nějaký tým svými výkony, ať už pozitivně či negativně?
Překvapením je tým ze Sušice, je to vítěz Krajského přeboru Plzeňského kraje a zatím nemá ani bod. Naopak mě docela překvapil Ostrov, že už dvakrát vyhrál venku, ale k záchraně potřebují vyhrávat i doma.
Těžký los Karlovarských pokračuje i o víkendu, zajíždíte do Rokycan. Co od soupeře očekáváte?
Zase to bude spíš bojovný zápas, ve kterém, myslím si, moc gólů padat nebude. Věřím, že nás na něj náš trenér dobře připraví.
Budete sledovat naši reprezentaci na blížícím se Světovém poháru v Torontu?
Pokud to půjde, tak samozřejmě rád zafandím. Ještě vás chci pochválit za to, jak se Fotbalunas stará o Divizi A. Ne všechny soutěže mají tak rychlé reporty ze zápasů.
Děkujeme a přejeme hodně štěstí nejen v Rokycanech!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.