Každý je asi zvědavý, co z jeho spoluhráče vypadne, přiznává Jiří Sejkora

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Záložník TJ Union Děčín Jiří Sejkora. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se Hráčem 3. kola. Potěšilo vás vítězství v naší anketě?
Tak určitě mě to potěšilo. Je hezké, když si někdo všimne, že makáte na 100% a chcete vyhrát těžký zápas. I když výsledek tomu nenasvědčoval, tak zápas to těžký byl. Ještě víc mě však potěšily tři body, které jsme vybojovali.
Máte vůbec ponětí, kdo pro vás hlasoval?
Určitě spoluhráči, kterým chci touto cestou poděkovat. Řekl bych, že také realizační tým přidal ruku k dílu, těm chci také poděkovat.
Do sestavy kola vás nominoval vedoucí mužstva Libor Eichelmann. Myslíte, že to bylo oprávněné?
To je těžká otázka. Zápas v Benešově se mi moc nepovedl a byl jsem hodně motivovaný svůj výkon proti Trmicím zlepšit. Po zápase jsem slýchával pochvaly za svůj běhavý výkon, ale nedal jsem žádný gól ani jsem na žádný neměl asistenci. Takže posuďte sám, zda to bylo oprávněné.
Koukám, že v hlasování nemáte konkurenci, vyhráli jste všechny tři jarní kola. Kabina si o naší anketě asi hodně povídá, co?
Rozebírají se hlavně pozdější rozhovory. Každý je asi zvědavý, co z jeho spoluhráče vypadne. Takže zde vyhrává i určitá zvědavost. Ale nikdo nikomu nic nezávidí. Je to určitá podpora spoluhráčů, která by měla dodat sebevědomí do dalších zápasů.
Jak zpětně hodnotíte zápas proti Trmicím, který jste vyhráli 6:1?
Jak už jsem říkal, byl to velmi těžký zápas. Soupeř měl velkou kvalitu. Určitě nám pomohl první gól a hra ze zajištěné obrany. Prakticky jsme neudělali žádné výraznější chyby. Náš útok toho pak využil a dovedl nás ke třem bodům.
Po třech kolech máte šest bodů. Jste se vstupem do soutěže spokojený?
Jsem tak napůl spokojený. Mám radost z těch šesti bodů, ale moc mě mrzí prohra z Benešova. Soupeř byl kvalitní, ale my doplatili hlavně na neproměňování šancí. Hráli jsme dobře, soupeř však těžil hlavně z rychlých protiútoků. Smolná prohra.
V dalším kole jedete do Hostovic. Co od soupeře můžete očekávat?
Určitě kvalitu. Je to tým, který k nám spadl z vyšší soutěže a určitě bude chtít zpátky. Doufám, že předvedeme stejně kvalitní a jistý výkon jako proti Trmicím.
Kde byste rád viděl Union Děčín na konci sezóny?
Samozřejmě na 1. místě s postupem do vyšší soutěže. Jsem si jistý, že na to máme.
Co dělá Jiří Sejkora, když zrovna nehraje fotbal?
Chodím na vysokou školu, která mi sežere spoustu času. Jinak rád cestuju se svou snoubenkou, jezdím na kole či běhám. Moc rád koukám na filmy a sleduju fotbal v televizi.
Znáte vůbec webový portál fotbalunas.cz?
Samozřejmě že znám. Je to skvělá věc, jak dát lidem informace také z nižších soutěží a nejen z 1. a 2. ligy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.