ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 6.kolo 1.B třída sk. A, Stanislav Drtina"To, že mám hrát na stoperu mě překvapilo!"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stanislav Drtina ve zpovědi fotbalunas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku hráče kola. V Olešnici berete poslední dobou tuhle anketu útokem. Máte nějakou zvláštní taktiku?
Děkuju! Speciální taktiku nemáme, ale vypadá to, že jsme asi oblíbení (smích). Jsme celkem dobrý tým a kluci si to zaslouženě vyhráli v minulých kolech. Asi nám to lidé přejí (smích).
V Ledenicích byla vaše obranná čtyřka chválená trenérem. Jak jste viděl její fungování vy a vůbec celý zápas?
Myslím si, že chvála byla nejspíš oprávněná. Celá obrana a vlastně celý tým hrál dobře, odzadu a v klidu. I když trenér možná občas trnul věřili jsme si a zahráli dobře a vzadu to nebylo až tak těžké.
Proti Svinům jste nastoupil v útoku a teď na stoperu. Jak tuhle změnu vnímáte a snášíte?
Proti Svinům jsem nastoupil po zranění třísel, takže to určitě nebylo optimální. Ale byla to asi jediná možnost kam naskočit. I když jsem sezónu začal v záloze kde se cítím asi nejlépe. Když mi to trenér před zápasem oznámil byl jsem docela překvapený. Pár zápasů už jsem tam odehrál a myslím si, že to bylo celkem solidní, takže to nebylo až tak těžké. Bylo to dobré a hrálo se mi krásně.
Jaký je váš nejoblíbenější post?
Nejlépe se mi hraje v záloze kde se snáz dostávám na balon. I když s tím mojim břichem a fyzičkou (smích) toho asi moc neolítám (smích). Přesto je to pro mě ideální.
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Oblíbeným klubem je FC Barcelona, to je jasné, tam to šlape samo (smích). A z oblíbených hráčů je to Karel Poborský a Ronaldinho. To jsou bez debat světoví hráči.
Co vaše fotbalová kariéra v kolika letech jste s fotbalem začínal?
K fotbalu mě přivedl táta, když mi bylo nějakých 5 let, takže už skoro čtvrtstoletí ve fotbale válčím. Začínal jsem v Olešnici jako malé štěně (smích).
Měl byste nějakou perličku z kabiny, která by se dala publikovat?
(smích) Publikovatelnou (smích) . My tam s klukama perlíme pořád! Trochu do sebe ryjem, ale v dobrém, protože jsme parta. Ale asi nic co by se dalo napsat (smích).
Kdo je podle vás favoritem na postup a kdo naopak soutěž nejspíš opustí?
Podle mě je to kádr Svinů. Mají mančaft mladých dobrých kluků, které znám. To je rozhodně můj favorit na postup. Nová Ves je pro mě určitě překvapení, ale myslím, že jim to nevydrží. Co se týče sestupu tam je toho asi víc. Uvidí se, Chlumu se moc nedaří, Vyšší Brod také žádná sláva, takže asi tyhle dva týmy.
Utkvěl vám v paměti, nějaký zápas na nejž jen tak nezapomenete?
Určitě to byl zápas v Týně nad Vltavou kde jsme 4:1 vyhráli a já dal tři góly a na jeden přihrál. Potom to bylo utkání kdysi před lety v Horní Plané kde nám to také vyšlo výborně, také jsme vyhráli a já dal rovněž branku.
Chtěl byste něco vzkázat přátelům, rodině, spoluhráčům... prostřednictvím fotbalunas?
Samozřejmě poděkovat všem, kteří mi posílaly hlasy to v první řadě. A také doufám, že na náš fotbal budou chodit fanoušci, protože bez nich to nejde! To je základ. Také aby se nás drželo zdraví což je asi nejdůležitější. Doufám, že přidáme další důležité body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.