Hráč 5. kola OP Kolín, Filip Kubalík: Devět bodů je dobrý start do sezóny

Hlasováním vás, čtenářů, se hráčem pátého kola okresního přeboru stal nučický ofenzívní hráč Filip Kubalík. Filip patří trvale k oporám týmu a svoji nominaci tentokrát přetavil v zisk tohoto ocenění. S Filipem jsme pro vás připravili zajímavý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Filipe, dobrý den. Nejprve gratulace k zisku tohoto ocenění. Začínají se nám opakovat jména "top" hráčů. Co pro vás znamená, že jste vyhlášen již podruhé?
Je to pro mě určitá pocta, moc mě těší a překvapuje, že jsem už podruhé vyhrál v takové konkurenci. Zároveň bych chtěl poděkovat mojí rodině, mojí přitelkyni a mému A-týmu za podporu, kterou mi projevili.
Utkání s Osekem vám jako týmu vyšlo, i když se lámalo až ve druhé půli. Jak se hrálo Vám osobně?
Po Jestřabí Lhotě na domácím hřišti s Velkým Osekem jsme chtěli získat tři body, což se nám povedlo. Od začátku jsme přebrali otěže urkání, i když jsme po poločase vedli jen 1:0. Druhý poločas jsme potvrdili roli vládnoucího týmu na hřišti a zaslouženě jsme brali všechny body.
Jaká je obrana Oseka, kde se dá projít?
Osek nastoupil jistě s velkým sebevědomím po úvodních vydařených kolech, nicméně od začátku zápasu bylo jasné, kdo na hřisti dominuje. Už jen během první deseti minut osecká obrana podběhla třikrát balón a my měli možnost ke skórování.
Nučice změnily před touto sezónou trenéra. Co se příchodem pana Carvana změnilo?
Příchod pana Carvana nám přinesl mnohé oživení v tréninkových jednotkách a trenér nastavil tréninkovou disciplínu. V zápase burcuje tým a žene ho k vítězství.
Máte zatím devět bodů. Odpovídá to vašim představám? Nebo jste chtěli víc?
Určitě to neodpovídá našim představám. Po našich promarněných šancích proti týmu Plaňan, které jsme nezužitkovali, nás mrzí ztráta tří bodů. V každém případě devět bodů je pro nás určitě dobrým startem do nové sezony. Chceme určitě pokračovat ve výkonech, které jsme nastavili a zároveň bych chtěl poděkovat B-týmu za spolupráci s A-týmem a také vedení Nučic, kteří dávají nučickému fotbalu maximum.
Který zápas Nučicím vyšel nejlépe a na který byste chtěli hned zapomenout? Proč?
Nejlépe nám vyšel zápas v Jestřabí Lhotě, když jsme přijeli po zranění pěti lidí z áčka. Tým museli doplnit hráči z B-týmu. Výkonem, který jsme podali, bojovností a nasazením, důrazem jsme se probojovali ke třem bodům. Naopak určitě bychom chtěli zapomenout na zápas s Plaňany, kdy jsme měli minimálně druhou půli jednoznačnou převahu a bohužel se nám nepodařilo proměnit snad šest vyložených, tutových šancí.
Po pěti odehraných kolech vypadá tabulka trochu naruby. Co vás na ní nejvíce překvapuje?
Překvapuje mě tým Kouřimi, který na to, jaký má kádr, neovládá horní část tabulky, což bych očekával. A to samé bych řekl o Zásmukách, které drží spodní hranici tabulky.
Čeká vás utkání v Libodřicích. Marek Hrstka očekává tuhý boj a výhru domácích. Co si o tom myslíte a čím Libodřice překvapíte?
V Libodřicích chceme uspět! Čím je překvapíme, to samozřejmě nemůžeme prozradit, nicméně jak Marek očekává tuhý boj a výhru, já očekávám to samé. Jen s tím rozdílem, že tři body poputují do Nučic.
Jako jeden z mála týmů máte více účastí při bodování výkonu hráčů. Kdo boduje? Hráči, trenéři, fanoušci,...?
Celý náš A-tým táhne za jeden provaz. Ať se do sestavy kola dostane kdokoli, hlasujeme jeden za všechny, všichni za jednoho.
Web Fotbal u nás funguje na kolínském okrese už druhým rokem. Co byste doporučil ke zlepšení?
Jsem s webem "Fotbal u nás" spokojen. V tuto chvíli mě nenapadá zlepšení, nechám to na Vás :)
A tradiční otázka na závěr - pobavte čtenáře nějakým vtipem.
Vzhledem k posledním týdnům a vysledkům naší ligy si musím po vítězném derby rýpnout jako velký slavista :): Víte, jak se řekne čínsky fotbalista? Ťan. A víte, jak se řekne špatný fotbalista? Spar - ťan.
Filipe, děkuji za rozhovor a přeji hodně dalších krásných zážitků s fotbalem. Ale musíme asi uznat, že včerejší výkon Sparty proti Interu byl o 100% lepší...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.