ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Vilém Šlajs z týmu Lindavy! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vildo získal jsi prvenství jen za hattrick a asistenci?
No já doufám, že to nebylo jen díky bilanci 3+1 kterou jsem na hřišti Lokotky udělal, ale celkově za výkon v tomto zápase, který se však povedl celému týmu, nejen mně.
Jak se zatím jeví posily na hřišti?
Co se posil týče, tak v létě jsme do Lindavy přišli tři. Mně a Jakubu Kohoutovi se celkem daří především střelecky. Kuba Jehlička toho bohužel zatím vinou zranění příliš neodehrál. Snad se do toho také dostane. Takže si myslím, byť by to byla otázka spíše na ostatní kluky, že v týmu můžou být s posilami spokojeni.
V čem ve hře vynikáš?
Jestli jsem někdy v něčem vynikal, tak to bylo asi tvoření hry. Po příchodu do Lindavy mám zatím ale spíše roli střelce, byť to tedy nebylo asi tím hlavním, co se ode mě v Lindavě čekalo. A přiznám se, že jsem to nečekal ani já sám.
Naopak tvoje slabá stránka?
Slabou stránkou je určitě hra hlavou, především zakončení. A také bych měl asi zapracovat na defenzivní činnosti.
Popiš nám tvé fotbalové začátky?
Fotbalově jsem začínal v Kamenickém Šenově v sedmi letech, kde jsem byl do čtrnácti let, než jsem odešel do Nového Boru.
Jak moc dbáš na fotbalovou výstroj, regeneraci, a vůbec takové ty věci spojené s fotbalem? Jaká je tvá příprava?
Na výstroj dbám hodně. Už je to asi takový zvyk někdy od té doby, co jsem přestoupil právě do Nového Boru a táhne se to se mnou do teď. Na regeneraci nějak vysloveně nedbám. Maximálně nějaké to "speciální" pití. Přeci jen, hrajeme prales. Příprava sama o sobě u mě není nic zvláštního, ale rád jsem v kabině před zápasem co nejdříve, abych měl na všechno klid.
Je něco, co ve fotbale vyloženě nesnášíš?
Tottenham Hotspurs! :)
Který tým tě v pralesu zatím nejvíce překvapil?
Rozhodně asi největší kvalitu mají Pertoltice, se kterými jsme hráli zrovna teď ve středu (28.9.). Pokud budou takto pokračovat, tak budou určitě jedním z postupujících a jsem přesvědčen, že ani ve vyšší soutěži se neztratí.
Kdo je z týmu největší manekýn?
Myslím si, že ostatní kluci by asi řekli mě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.