Vojtěch Čuřík si na Vysočině zahrál ve všech soutěžích od IV. třídy až po Krajský přebor

Hráč kola Vojtěch Čuřík je střelcem Boršova, za který nastupuje teprve druhý půlrok a rád by se svým celkem postoupil nejen do 1.B třídy. Před příchodem do Boršova rozdával Čuřík fotbalovou radost na Vysočině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stejně jako vašim předchůdcům i vám patří gratulace k vítězství. Je vidět, že Boršov a Jankov mají velké fanouškovské základny, co říkáte?
Děkuji za gratulaci. Když se týmu daří, tak fanoušků přibývá, to je jasný, ale kdo všechno hlasuje, o tom nemám přehled. Ale už po zápase kluci naznačovali, že budou posílat hlasy, aby se naplnila kasička. (smích)
Takže spoluhráči mají nejen radost z hattricku, ale i úspěchu v této anketě. Už vám to pokladník spočítal?
Samozřejmě, pokladník mi to spočítal už o poločase, jelikož je zraněný, tak to zvládá docela rychle. (úsměv) Spíš než z hattricku, tak máme radost z vítězné vlny, ať už dá někdo jeden, dva nebo tři góly, ale musíme se držet při zemi a stále makat pořád je co zlepšovat.
V utkání se Srubcem jste stihl tři branky již v prvním poločase. Zkuste našim čtenářům popsat, jak branky padly.
Určitě k tomu přispělo, že Srubec neměl brankáře, ale konečně se zadařilo a za to jsem rád. Při prvním gólu brankář naštěstí nevyběhl, respektive zacouval zpět do brány a nechal mi odkrytou první tyč, kam to bylo jednoduché uklidit. Při druhém se ke mně míč šťastně odrazil a stačilo trefit bránu a třetí padl z rohu, když po závaru špatně míč odkopl obránce a naservíroval mi to přímo na hlavu.
S Boršovem vévodíte OP. Vydržíte to až do června?
Je to krásný pocit, ale soutěž není ještě ani v polovině a do června je hodně času a práce. Podle mě rozhodne zimní příprava, hlavně v kolika lidech ji budeme absolvovat a samozřejmě dohrát podzim v klidu na špici a na jaře na to navázat.
Hned následující kolo vás nečeká nic lehkého, protože se utkáte s béčkem Dobré Vody. Co od zápasu očekáváte?
Ani nevím, co od toho očekávat jako každý jiný zápas, protože jsem ještě s většinou týmů z OP ani nehrál. Každopádně budou určitě posíleni z Áčka, ale jak jsem si všiml, to je proti nám většina "Benfic", tak se s tím musíme opět porvat a pokud chceme postupovat, musíme hrát s každým.
Vy osobně se poslední zápasy pravidelně prosazujete i střelecky. Nicméně to se asi od útočníka vedoucího celku tabulky automaticky očekává, je tomu tak?
No nevím, jestli automaticky, spíš jsem rád, že to u nás nestojí jenom na jednom střelci, ale je nás víc více gólových střelců. Budu rád když na to budu navazovat i další zápasy.
Do Českých Budějovic jste se přestěhoval z Vysočiny, jak se vám na jihu Čech líbí? A proč ta změna?
Je tu to pěkný celkově na jihu a hlavně je tu rovinka. (smích) Rozhodli jsme se s přítelkyní kvůli lepším pracovním příležitostem přestěhovat se sem.
Jaké soutěže jste na Vysočině hrával?
Po příchodu do mužských soutěží jsem prošel soutěžemi od IV. Třídy až po Krajský přebor a přál bych si zahrát KP i v Boršově. (úsměv)
Co rozhodlo, že budete oblékat dres právě Boršova?
Když jsem zde nastoupil do práce, bavil jsem se s kolegou o fotbale, tak mě pozval na trénink a po zimní přípravě se uskutečnilo nejdříve hostování a v létě přestup za což jsem rád.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.