Ze začátku na nás domácí vlétli a nevěděli jsme co hrát, poté jsme změnili taktiku, komentuje průběh utkání v Lubné hráč kola Jiří Rais

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Jiří Rais! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k vítězství. Když vyhrál hráče kola Milan Pedál zmínil se nám, že klubovou kasu má pod palcem on a že nezaplatí nic. Jak na tom budeš ty? Podaří se ti také uniknout nebo tě placení nemine?
Díky. Tak zatím jsem nebyl nijak informován Pedym (Milan Pedál) o tom, že bych měl něco platit, tak snad uniknu.(smích)
Byl si nominovaný za skvělý výkon proti Lubné, umístil se i tvůj spoluhráč Jan Fujera. Myslíš, že stojí ještě někdo za zmínění po výhře v 7. kole?
Tak dle mého názoru si pochvalu za výkon v Lubné zaslouží celé mužstvo, kdy jsme na tento zápas odjeli ve 12ti lidech a odehráli to takticky na výbornou a zaslouženě vyhráli. V tomto utkání vyčníval hlavně výše jmenovaný Honza Fujera, který si s beky soupeře, dělal co chtěl.
Vaše výhra v Lubné byla trochu překvapením. Co říkáš na výkon domácích? Před sezónou je skoro každý pasoval na aspiranta na postup...
Ze začátku na nás domácí vlétli a nevěděli jsme 25 minut co hrát. Poté jsme změnili taktiku a hráli si to své. Domácí mě překvapili, že ve druhém poločase odpadli, čekal jsem toho od soupeře víc. Ale vše je věcí tréninku a přístupu každého hráče.
Jsme již za polovinou podzimní části, takže lze ty opravdové favority už pomalu rozeznat. Kdo bude na konci v čele tabulky?
Tak silně vypadá zatím Rynholec, Slabce, Chrášťany, ale všechny tito mužstva jsou hratelná. Nicméně necháme se překvapit a na jaře může být vše jinak, mohou přijít zranění, hráči se nesejdou
Máte ambice i vy na postup do OP?
Kdo by neměl ambice na postup. I pro nás je toto výzva a chceme se co nejvýše umístit.
K úspěchu je potřeba i dobrý trenér. Co ten váš, pan Šrytr? Má nějaké speciální metody, které si dosud nesznal? Jaká je u vás vůbec docházka na tréninky?
Docházka je u nás asi stejná jako u každého vesnického týmu. Občas se nás sejde méně, někdy vice, skloubit to se zaměstnáním je někdy těžké. Co se týče pana Šrytra, tak s ním nemám absolutně žádný problém, snaží se nám během zápasu nebo o přestávku svými postřehy poradit a předat poznatky, které z lajny vypadají jinak než ze hřiště.
Již zmiňovaný spoluhráč Jan Fujera nám v rozhovoru prozradil, že je fanouškem Slavie. Co ty máš nějaký oblíbený tým?
U nás jsou kluci, kteří fandí Spartě, někteří Slavii, ale co se týče mě, já osobně se podívám rád na kterýkoliv fotbal a zarytý fanoušek pražských S ani jiných klubů nejsem.
Mohl by si nám popsat tvou dosavadní fotbalovou kariéru?
S fotbalem jsem začínal na Kladně, kdy po přestěhování jsem na nějaký čas přestal hrát. Od dorostu jsem začal v Kroučové, odkud jsem hostoval ve Mšeci, Libušíně, na Velké Dobré, Stochově, Řevničově, zpátky přes Kroučovou, kdy od letošní sezóny jsem zpět v Řevničově.
Poslední otázkou je zda sleduješ náš portál fotbalunas a jaký na něj máš názor, případně co by si změnil nebo vylepšil?
Stránky fotbalu sleduji pravidelně, čtu si rozhovory, sleduji tip ligu a články z jednotlivých utkání. Myslím si, že je to výborný nápad a mohl by se vice zmedializovat.
Moc děkuji za rozhovor a přeji mnoho štěstí v dalších utkání.
I já děkuji za rozhovor a přání a přeji hodně úspěchů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.