Ukázat se před Ciprem? I to byla pro třeboňského snipera Karla Holzepla motivace

Dala Třeboň branku? Tak to je téměř poloviční šance, že uhádnete jejího střelce! Karel Holzepl drží tým svými brankami a za dvougólový výkon proti Hluboké jste ho zvolili Hráčem kola. Zde je rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Už jste si v kariéře zahrál na Borku, v Nemanicích a na Hluboké. Který z těchto i nadále sledujete?
Sleduji všechny tři týmy, za které jsem hrál. Ale nejvíce mi přirostly k srdci Nemanice, na které se často chodím dívat.
Právě proti jednomu z bývalých týmů, Hluboké, jste se trefil dvakrát v minulém kole. Užil jste si ty trefy?
Užil, ale nechtěl jsem je oslavovat, protože jsem za Hlubokou hrál. Hrát proti svému bývalému klubu bylo něco vzrušujícího a fascinujícího. Ale nejen pro mě tento zápas byl důležitý, byl důležitý i pro Daniela Kolafu, který za Hlubokou taky hrál a odehrál skvělý zápas.
Hlubokou trénuje František Cipro. Je i pro hráče soupeře motivací se před takovou osobností ukázat?
Ano, František Cipro byla taky velká motivace. Ale další hlavní motivací bylo, že na Hluboké jsem hrál, znám celý tým a lidi okolo fotbalu na Hluboké, chtěl jsem se proti Hluboké ukázat.
Čtyřmi góly jste trochu pohnuli se svým skóre. Jinak ale moc gólů nedáváte, málo inkasujete. Řekl byste, že máte spíše defenzivně postavený celek?
Ze začátku jsme nedávali moc gólů, protože jsme neproměňovali naše šance, které jsme si připravili. Ale nyní se začínáme prosazovat a góly začínají padat. Defenzivě postavený celek nemáme, máme málo inkasovaných gólu díky nejlepšímu beku v kraji Ondřeji Cahynovi.
Takřka každý druhý gól Třeboně jste dal vy. Máte našlápnuto na životní sezónu?
Je hezké, že každý druhý gól nese můj podpis, ale mohlo jich být více a hlavně musím poděkovat celému týmu. Nevím, jestli mám našlápnutu na životní sezónu, ale budu se snažit dát co nejvíce gólu a tím přivést tým k vítězství.
Kdo vám drží nejvíce palce, máte nějakého největšího fanouška?
Palce mi drží celá rodina a hlavně sestra, jezdí se dívat na každý zápas a nebo sledují přímý přenos. Ale největší fanoušek je má přítelkyně, která jezdí na každý zápas a když nemůže přijet, dívá se na přímý přenos.
Zatím je Třeboň po pádu z divize na sedmém místě. Odpovídá takové umístění předsezónním plánům?
Postupně se zvedáme tabulkou nahoru. Začátek sezóny nám nevyšel, dávali jsme málo gólů a při domácích zápasech jsme jen remízovali a nedávali góly. V posledních třech domácích zápasech jsme se rozstříleli a dali jsme deset gólů a věřím, že nám tato střelecká forma vydrží nadále. Předsezónní plány byly, abychom se drželi špičky tabulky a věřím, že se to ještě naplní.
Kdybyste měl tým představit a zmínit, na kom tým stojí, koho byste zmínil?
Nechci jmenovat jednotlivce, páteří Třeboně je celý tým, fungujeme skvěle jako celek a vzájemně se doplňujeme. Rád bych zmínil trenéra Zdeňka Procházku, který s týmem udělal neuvěřitelnou změnu.
V dalším kole Olešník – co od něj čekáte, na koho si dát pozor? (rozhovor vznikal před tímto utkáním, pozn. autora)
Po příchodu nového trenéra do Olešníku se tým zvednul. Ze 4 zápasů mají 6 bodů a 1 inkasovanou branku. Musíme si dát pozor na jejich zpevněnou defenzivu.
Podle prozatímního vývoje – překvapil vás nějaký tým, ať už pozitivně nebo negativně? Vydrží Želči nasazené tempo?
Negativně mě překvapil Ševětín. Po postupu z 1.A třídy do krajského přeboru je to ale pro hráče Ševětínu velký skok. Ale stále Ševětín obdivuju, jak bojují. Pozitivně mě překvapila Želeč, která vede tabulku krajského přeboru. Zda ji vydrží nasazené tempo nevím, ale porazit se dá každý a o to se budeme usilovat v následujícím domácím zápase proti Želči.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.