Vyhrát celou soutěže? Bylo by to super, má jasno brankář Šplíchal

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Brankář TJ Slavoj Bohušovice nad Ohří Štěpán Šplíchal. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se Hráčem kola. Máte z vítězství radost?
Tak určitě (smích). Kdo by nebyl, každé ocenění člověka potěší.
Jste prvním hráčem Bohušovic, který v anketě uspěl. Máte ponětí, kdo pro vás hlasoval?
V sestavě kola už jsem byl minulý týden, ale nepovedlo se mi vyhrát. Že jsem v sestavě i tohoto kola mě upozornila kolegyně, která tuto soutěž pozorně sleduje. Pravděpodobně pro mě hlasovali spoluhráči a kolegové z práce.
Do sestavy kola vás nominoval trenér Jan Gaube. Myslíte si, že rozhodl správně?
Teď se mi dva zápasy po sobě konečně povedlo také něco chytit. No a v penaltách se mi tradičně daří. Klukům pokaždé říkám, ať jsou v klidu, že vždycky nějakou chytím.
V posledním utkání jste v Dubí vybojovali dva body. Jak těžké to bylo utkání?
V Dubí jsme sehráli náročný zápas. Troufnu si říct, že domácí možná byli i trochu lepší. Celý zápas nás zlobil útočník Solar. Po předvedeném výkony jsou pro nás dva body zlaté.
Po 11. kolech máte na čele tabulky tříbodový náskok. Měli jste před sezónou tak vysoké cíle?
Naším cílem bylo pohybovat se v horních patrech tabulky, což se nám zatím daří.
Lákal by vás postup do vyšší soutěže?
Postoupili jsme dvakrát po sobě, navíc v Bohušovicích se I.A třída nikdy nehrála. Určitě nebudeme chtít postoupit za každou cenu, ale pokud by se nám povedlo celou soutěž vyhrát, bylo by to hezké. Postup by se řešil až poté.
V dalším kole jedete do Českých Kopist. Co od soupeře očekáváte?
Čekám vyhecované derby jako vždy, pro body se do Kopist nejezdí lehce. Navíc domácí teď dvakrát po sobě nezískali ani bod, což jistě nebudou chtít opakovat.
Jak hodnotíte úroveň vaší skupiny I.B třídy?
Podle mého názoru je naše skupina B ze všech tří skupin nejkvalitnější.
Co dělá Štěpán Šplíchal, když zrovna nehraje fotbal?
Občas nastoupím za futsalový Ludis team, ale kluci se mi vždycky smějí, že se mnou hrají v power play (smích). Jinak se věnuji svým dvěma podnikáním a ještě vypomáhám na lovosické překladišti, což znamená, že tam jsem vlastně pořád (smích).
Sledujete Ligu mistrů? Komu v ní fandíte?
Ligu mistrů samozřejmě sleduji, asi jako každý fotbalista. Moje oblíbené kluby jsou Real Madrid a Manchester United, který ji bohužel letos nehraje.
Znáte vůbec webový portál fotbalunas.cz?
Seznámil mě s ním můj kolega a kamarád Radek Udatný, který mě poprosil, abych pro něj hlasoval a anketu taktéž vyhrál. Dva nejlepší hráči kola na jednu kancelář je docela úspěch (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.