Vlastimil Chlád, trenér SK Krakovany: Mužstvo má potenciál na další herní vzestup

Letošní podzim je u týmu Krakovan diametrálně odlišný od podzimu loňského, kdy přezimovali na posledním místě. Do jarní části přišel k týmu jako nový trenér Vlastimil Chlád a mužstvo šlo tabulkou nahoru. Letošní páté místo a dvaadvacet bodů je důkazem dobré práce. A jak to vidí trenér osobně?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den pane Chláde. Doma patnáct bodů, venku sedm a tedy celkový počet dvacet dva bodů je solidní základ, ne?
Z naší strany jsme spokojeni zejména se zápasy v domácím prostředí, kdy jsme podali velice dobré výkony, které dokázali ocenit i naši fanoušci zejména ve vítězných zápasech s mužstvy Žíželic a Libodřic, remízových s J.Lhotou a jako jediní jsme obrali o body Bečváry. Slušné výkony jsme podali s mužstvem Zásmuk a Nučic, které jsme porazili. Jediným nepodařeným utkáním byl souboj s mužstvem Peček, které jsme prohráli. Horší bilanci máme z venkovních zápasů.Vyhráli jsme v Plaňanech, povinné body jsme získali po nejhorším našem podzimním výkonu v Břežanech. V zápasech ve V.Oseku a Konárovicích jsme měli určitě herně na zisk bodů, ale špatnou hrou v defenzivě jsme prohráli. Porážka v Jevanech a remíza v Kouřimi = celkově sedm bodů z venkovních hřišť.
Poměrně dobře jste na tom i s počtem vstřelených a obdržených branek (34:20)...
Umístění páté místo v tabulce, 22 bodů, skóre 34 ku 20, slušná defenziva, průměrná střelecká potence, dobrý odrazový můstek před náročnou jarní sezonou. Oproti jarní části se určitě zlepšil herní projev celého mužstva, kdy již zápasy nevyhráváme jen nasazením a chutí, ale v naší hře je více fotbalovosti.
Kteří hráči jsou vůdčími osobnostmi týmu?
Mužstvo táhne jak herně tak i střelecky několik starších hráčů; Tlučhoř R., Tlučhoř L., Antoš J., ale v základní sestavě se prosadili i sedmnáctiletí J.Pospíšil a O.Louda. Stávající složení mužstva má na to, aby při zlepšené tréninkové docházce šlo ještě herně nahoru.
Jak bude vypadat zimní příprava?
Zimní přípravu zahájíme koncem ledna v domácích podmínkách a v plánu je pět přípravných zápasů. Snahou je udržet stávající kádr pohromadě a doplnění kádru je v jednání. Do přípravy se určitě zapojí i někteří dorostenci.
Pane Chláde, díky za odpovědi a přeji vám pohodovou zimu a ať držíte nastavený trend.
Taky děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.