Pomalu, ale jistě. Kolínský Jan Lukeš se návratu na trávník nemůže dočkat

Po utkání s Převýšovem (více zde) se na hřišti objevil Jan Lukeš, který v posledním utkání podzimní části v Čáslavi utrpěl vážné zranění. Jak se mu zdravotně daří a kdy by se chtěl vrátit zpět na hřiště?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak probíhá léčba a jak se cítíte?
Teď jsem nějaké tři měsíce po operaci a už jsem z nejhoršího venku. Už nějak chodím, našlapuji, pomalu odhazuji berle a začínám rehabilitovat, takže teď si myslím, že už to bude jenom lepší. Akorát ty začátky, ty byly fakt hrozné.
Takže nenastaly žádné problémy?
Doufám, že ne. Zlomenina byla ale tříštivá, měl jsem tam nějaký úlomek. To byla asi jediná komplikace, teď už by se to mělo hojit dobře. Úlomek se nějak přichytil ke kosti, takže by to mělo být bez nějakých komplikací.
Na jak dlouho to ještě vidíte?
Těžko odhadovat u tohoto zranění a dělat prognózy. Samozřejmě záleží, jak to bude srůstat a jak se mi bude rehabilitovat. Chtěl bych stihnout podzim. Uvidíme.
A jak se těšíte?
Těším se hrozně. Přes zimu mi fotbal tolik nechyběl, přece jen běhání a tréninky bez zápasů úplně nejsou to pravé. Jak jsem ale viděl kluky a teď navíc začíná soutěž, tak bych nejraději vlétl na hřiště hned a hrál. Ale na to si budu muset ještě počkat...
Hanzi, přejeme brzký návrat na hřiště!
Rozhovor vznikl pro oficiální web klubu FK Kolín (fk-kolin.cz)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.