Hráč 14. kola OP, Dominik Kočí: Podařilo se mi vstřelit gól i Bohemce

Nučice zažily skvostný vstup do sezóny, když se jim podařilo uhrát tři body v Kouřimi. Podstatným článkem byl i obránce týmu Dominik Kočí, který několik let odehrál právě v Kouřimi na hostování. Měl tak do zápasu zvláštní motivaci a za svůj výkon byl nominován do sestavy kola. Vaše hlasování ho vyneslo až na vrchol a vy si nyní můžete přečíst zajímavý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dominiku, přijměte gratulaci k tomuto ocenění. Jak jste se po zimní přípravě těšili jako tým na první mistrák?
Děkuji za gratulaci. Nejdříve bych chtěl poděkovat všem těm, kteří mi posílali hlasy, ale hlavně svým spoluhráčům, bez kterých bych tuto anketu nevyhrál. Na ostré zápasy jsem se už velice těšil, navíc jsme hned první mistrák hráli v Kouřimi, kde jsem pár let taky působil, takže o motivaci bylo postaráno. Zimní přípravu v oblibě nemám, ale to asi každý hráč, obzvlášť u nás v týmu. Myslím si, že zimní příprava byla ale povedená, na tréninky jsme se scházeli v hojném počtu, jediným negativem zimní přípravy bylo, že jsme odehráli pouze dva přátelské zápasy.
V Kouřimi vám utkání náramně vyšlo. Jak jste ho viděl ze svého pohledu?
Utkání v Kouřimi hodnotím velmi pozitivně, zvítězili jsme 3:0 a vstoupili jsme do jarní části sezóny tak, jak jsme si představovali a to vítězně. Myslím si, že na to, že jsme hráli po zimní přípravě první zápas na přírodní trávě, tak jsme předvedli kvalitní týmový výkon a zaslouženě jsme zvítězili. Mně osobně se hrálo velmi dobře, cítil jsem se po zimní přípravě dobře připraven, ale bohužel celý druhý poločas jsem dohrával se zraněním, které mě trápí už delší dobu.
Představte se, prosím, krátce čtenářům.
Mou motivací pro fotbal byl můj táta, který mě k fotbalu od mala vedl. Chodil se mnou na hřiště a učil mě kopat do balónu. A to se mu myslím povedlo (smích). Fotbal jsem začal hrát v Nučicích, kde působím i teď, na své první hostování jsem odešel v roce 2007 do týmu SK UMBRO, poté jsem se přesunul na hostování do týmu FC KOUŘIM, kde jsem odehrál velkou část své dosavadní kariéry a na tento klub vždycky budu velmi rád vzpomínat. Momentálně nastupuji na levém kraji obrany, ale za celou dobu jsem nastoupil už na všech postech včetně brankáře. Jednou mě trenér zkusil také v útoku a podařilo se mi vstřelit gól Bohemce. Na tento gól nikdy nezapomenu, protože jsem veliký fanoušek Bohemky, proto to pro mě bylo velmi speciální. Nejčastěji momentálně nastupuji v obranné řadě, ale abych mohl říct, že mi vyhovuje nějaký post to říct nemůžu. Jsem takový univerzál a snažím se vždycky vypořádat s postem, na který mě trenér postaví.
Přejděme nyní ke krátkému testu: Guláš se šesti a nebo zeleninový salát?
Guláš se šesti, jsem milovník dobrého českého jídla.
Pivo nebo víno?
Jednoznačně pivo, pomáhá mně i celému týmu po zápase zahnat žízeň.
Léto nebo zima?
Určitě léto, pohled na holky v létě je prostě famózní.
Pravá nebo levá?
Pravá - pravá je prostě pravá...
Teorie nebo praxe?
Praxe - Je záživnější než teorie a více naučí.
Česká komedie nebo zahraniční thriller?
Česká komedie, rád se podívám na nějakou českou komedii, u které se pobavím.
Blondýna nebo bruneta?
Blondýna nebo bruneta - tady v tom asi prioritu nemám, nevybírám si holky podle barvy vlasů.
Škodovka nebo Bavorák?
Škodovka, mám Škodovku, takže jasná volba.
Sparta nebo Slavia? Mimochodem - jak derby dopadne?
Ani jeden tým nemám v oblibě, protože jsem fanoušek Bohemky. Můj tip na derby je, že se nedohraje, protože fanoušci Sparty derby přeruší a poté rozhodčí utkání ukončí.
Město nebo příroda?
Příroda - Bydlím na vesnici, takže určitě příroda.
Dominiku, děkuji za odpovědi a přeji Vám další povedené zápasy.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.