ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo | 1.B třída sk. A, Martin Sivák by rád viděl Kameňák v popředí tabulky

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tvůrce hry Kamenného Újezdu Martin Sivák zpovídán pro fotbalunas
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku titulu hráče kola. Znamená to pro vás něco, kromě zásahu do pěněženky?
(smích) Peněženku to určitě zasáhne, ale samozřejmě děkuji všem, kteří mi k tomu pomohli. Jsem rád, že jsem byl nominován a, že jsem vyhrál. Největší poděkování zaslouží asi trenér, protože on to režíroval a potom samozřejmě i kluci.
Myslíte si, že po tomhle zvolení hráčem kola se třeba zvýší zástup vašich fanynek?
(smích) Fanynek? To si myslím, že asi ne.
Jaký vůbec byl zápas se Suchdolem vašima očima?
Zápas to byl vyrovnaný. Hlavně to byl hezký a divácky atraktivní zápas. Hrálo se nahoru dolů, šance byly na obou stranách a tak byla výsledná remíza zasloužená.
Co očekáváte od příštího zápasu ve Vyšším Brodě?
Pochopitelně chceme získat tři body za výhru. Vyšší Brod má sice špatné výsledky, ale víme, že Vyšší Brod doma je Vyšší Brod doma a bude to těžký zápas. Přesto věřím v plný bodový zisk.
Těšíte se na nějaký zápas či hřiště v tomto ročníku?
Těším se na každý zápas. Ale nejvíc asi do Loučovic to je jasné. Tam je podle mého nejlepší hřiště v soutěži a zázemí rovněž na skvělé úrovni.
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Mám rád španělskou ligu a tam je pro mě nejvíc Real Madrid. V současné době hodně sleduji německou Bundesligu, líbí se mi ten rychlý fotbal.
Překvapuje vás nějaký tým svými výsledky v této sezóně?
Překvapily mě asi Chvalšiny od nich jsem to nečekal. Postoupili z okresu a mají slušné výsledky a hrají i docela dobrý fotbal. Podle mě docela dost překvapení.
Vzpomněl byste si na svůj první soutěžní gól?
To bylo asi někdy v žáčkách. Už je to ale hodně dlouho a, tak si asi nevzpomenu (smích).
Jaký post vám na hřišti nejvíc vyhovuje?
Já hraju střední zálohu a to vlastně už od malička, takže je to jasné.
Jak jste zatím spokojený s výsledky klubu v sezóně?
Já jsem v Kameňáku vlastně jen chvíli. Myslím, že panuje spokojenost, i když se nám na venkovních hřištích moc nedaří. Vlastně až na jaře jsme poprvé vyhráli v Chlumu. Doma hrajeme dobře, ale venku je to nic moc. Teď bychom to pochopitelně chtěli zlepšit. V Chlumu se to povedlo, uvidíme jestli i ve Vyšším Brodě v tom budeme pokračovat. Jsme ve středu tabulky a kdyby to takhle bylo na konci myslím, že by byl trenér i celý klub spokojený. Protože v minulé sezóně byl Kameňák vlastně na padáka. Já bych samozřejmě rád výš a myslím si, že na třetí čtvrté místo mančaft máme.
Chtěl byste něco vzkázat přátelům, rodině, kamarádům... prostřednictvím fotbalunas?
Určitě bych chtěl všem, kteří pro mě hlasovali moc poděkovat! Děkuji i čtenářům a webu fotbalunas, protože je opravdu dobrý. Baví mě, jsem na něm pořád a koukám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.