ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 13.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Naší tradiční anketu ovládl hráč Sparty Řevničov Martin Tóth. Naše redakce položila Martinovi pár otázek, na které ochotně odpověděl a uvedl, že by viděl rád svůj tým ve vyšší soutěži. Dostalo se i na otázky týkající se ePojištění.cz ligy, kde nám Martin vylíčil své pocity z celkového dění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Naše redakce ti gratuluje k prvnímu místu v anketě hráč kola. Čekal jsi zařazení do top jedenáctky?
Díky. Popravdě musím říci, že jsem to po zápase se Sýkořicí neočekával, ale asi pomohla vstřelená branka.
2) Vidíš Spartu Řevničov od příští sezony ve II. třídě?
Spartu Řevničov bych ve druhé třídě viděl velice rád, ale zbývající zápasy budou neskutečně těžké. Můžeme vše vyhrát, ale stejně se to nemusí povést. Záleží, zda ztratí i vedoucí Baník, což se zatím jeví dosti nepravděpodobně. Každopádně není nikde psáno, že se to nemusí povést, ale též není nikde psáno, že se nám podaří v dalších zápasech pouze vyhrávat. Teď jedeme do Pustovět (rozhovor vznikal po domácím utkání se Srbčí) a tam to nikdy nebývá jednoduché.
3) Jaký zápas této sezony byl pro tebe nebo celkově pro váš tým nejsnadnější a jaký byl naopak nejnáročnější?
Jedno z těch jednodušších bylo určitě domácí utkání s celkem Pustovět, kde jsme rozhodli v prvním poločase o svém vítězství. Soupeř přijel zdecimovaný zraněními, což nakonec ještě vygradovalo dalšími po první půli, takže relativně klidné utkání s tříbodovým koncem pro nás.
4) Na jaký zápas vzpomínáš ve své kariéře nejraději?
Nemám vyloženě takové utkání, které by se mi vrylo do paměti. Pěkné bylo ale přeci jen domácí utkání tehdy za starší dorost, kdy jsme v Rakovníku dokázali uhrát v té době velmi cenou remízu s Duklou Praha. Každopádně rád vzpomínám hlavně na dva roky v mladším dorostu SK Rakovník, kde jsme pod vedením Zdendy Vodrážky hráli nejdříve v kraji a poté v divizi pěkný koukatelný fotbal a drželi krok i s těmi mnohem zvučnějšími soupeři. To bylo asi takové období, které mi v paměti nějakým způsobem zůstane napořád.
5) Jaké bys viděl největší přednosti vašeho týmu?
Přednosti našeho týmu samozřejmě jsou, ale jako správný taktik si je nechám pro sebe a vytáhneme je s klukama zase až na hřišti, ať se fanoušci mají nač těšit. (smích)
6) Jak vnímáš novou posilu Filipa Libecajta?
Filip do mužstva přišel jednoznačně jako posila do útočných řad. S ním mají přijít i branky, což se zatím potvrzuje (raději zaklepu). Do mužstva zapadl naprosto v pohodě a myslím, že pokud budeme pokračovat jako celek, tak i Filip bude důležitým článkem toho všeho.
7) Jaký máš názor na odpískanou penaltu v derby pražských "S"?
V naší lize sleduji pouze výsledky. To, co se tam děje, je jeden neskutečný velký podraz na českého fanouška. A penalta v derby je toho jen jasným důkazem. Není to ale jenom o téhle penaltě, ale o všem, jak náš fotbal působí navenek jako celek. Dalo by to na několik stránek se tu více rozepisovat, ale věnovat tomu ten čas je pro mě naprosto zbytečné...
8) Koho tipuješ jako vítěze ePojištění.cz ligy a koho bys viděl na sestupujících místech?
Pokud se udrží trend, že mužstva nahoře jsou svým způsobem tlačena k vítězství, tak si to mezi sebou rozdá Plzeň se Slavií. Sám jsem zvědavý, koho uvidíme na čele a kdo na konci bude brečet. (smích) Bohužel si myslím, že na opačném pólu tabulky se nic měnit nebude a spadne Jihlava, které bych přál záchranu. Tah s Bílkem je ale v podstatě odsoudil k sestupu. Sám jsem zvědavý, jak se Pepovi Jinochovi podaří mužstvo připravit na poslední těžká kola (los nemá Vysočina vůbec dobrý). No a druhým sestupovým mužstvem bude Příbram, tam už neočekávám nějaký větší bodový příděl.
Naše redakce ti děkuje za rozhovor a jak tobě, tak i celému týmu přeje hodně štěstí v soutěži.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.